E2h

Hvordan sette opp en trampoline netto

Hopping på trampoliner gir mye moro og kan være en form for trening

Hopping på trampoliner gir mye moro og kan være en form for trening. Alle kunne dra nytte av det bortsett fra nytelse på den sprettende erfaring. Men for å virkelig maksimere moro, riktig satt opp må anses å ivareta sikkerheten for alle brukere. Nedenfor finner du fremgangsmåten for å sette opp en trampoline sett. Minst to personer for å sette opp trampoline netto sammen.

Hvordan sette opp en trampoline netto. Forberede alle de tingene du trenger for oppsettet.
Hvordan sette opp en trampoline netto. Forberede alle de tingene du trenger for oppsettet.

  • Forberede alle de tingene du trenger for oppsettet. Fjern alle brikkene som trengs fra beholderen. Separer stykker av samme type.
  • Bygg pole forsamlinger på bakken. Koble polene til yttersiden av trampoline ben hjelp maskinvaren festet med sikkerheten kabinett. Husk å justere endestykke av ballens hakk med trampoline jernbane. U-bolten nederst bør festes omtrent to inches over pol bunnen, mens den øverste U-bolten bør festes på leggen socket nedenfor sveisen. Sørg for å stramme mutterne. Gjøre det samme prosedyre for resten av alle de andre polene rundt trampolinen.
  • Identifisere hvilken ende er nettets bunnen og hvilken ende er netto topp. Etter å bestemme hvilken ende er bunnen eller toppen, plassere enden av toppen netto stroppen rundt ballen endehette av første pol. Med urviseren, strekke sikkerhetsnett rundt utsidene av polene. Den øverste stroppen og en maske av notlin skal være uthvilt i sporet ballen endestykke på toppen av hver pol, og deretter plassere stroppen og ett stykke nettet inn i sporet ballen endestykke.
  • Fest t-ankere av nettet til v-ringene av rammen skinnen. Koble T-anker til bunnen stropp av den indre netto panelet. Løfte rammen puten mellom de første og andre stenger og sett puten skjørt under puten. Trekk bunnen stroppen nærmere andre polen. Vikle nederste stroppen godt mot andre pol. Koble netto stroppen til V-ringen på matten.
  • Spenn pol stroppen rundt stangen og etappe under skinnen helt til den ende av nettet. Sørg for å vikle stroppen til neste stang med en stram knute. Trekk bunnen av nettet mot midten av trampoline på toppen av rammen puten. Fest stroppen på det nærmeste V-ring. Hekt fjærene inn i et spor i hvert metall rør. Deretter strekke sprett og koble den til hver vår.


Etter å ha satt opp trampolinen nettet

Etter å ha satt opp trampolinen nettet, sjekk om den er godt gjort å unngå ulykker og skader, mens du nyter trampoline. Kontroller at nettet er riktig festet til rammen på trampoline. Etter å ha sjekket de nødvendige vedlegg, kan du nå nyte hopping på trampoline nettet. Ha det gøy med familie og venner mens hoppe på den nylig installerte trampoline netto.