E2h

Hvordan redusere cellulitter

Cellulitter vises når fettlagrene er plassert svært nær huden. De har en humpete utseende som har blitt beskrevet som cottage cheese. Disse forekomstene finnes vanligvis hos kvinner, rundt korsryggen og lårene. Cellulitt er ofte forårsaket av østrogen, som er grunnen til at kvinner utvikler cellulitt. Den danner ofte under svangerskapet, men dette er ikke alltid årsaken. Cellulitter kan føre til forlegenhet og selvtillit tillit problemer. Det er ingen måter å eliminere cellulitt helt, til tross for mirakel kremer som påberoper seg motsatt, men det er mulig å redusere cellulitt.

Her er hvordan du kan redusere cellulitter:

Hvordan redusere cellulitter. Ignorer kommersielle kremer og lotion.
Hvordan redusere cellulitter. Ignorer kommersielle kremer og lotion.

  1. Ignorer kommersielle kremer og lotion. Det er mange forskjellige aktuelle produkter på markedet som hevder å redusere cellulitter. Disse påstandene har ikke noe grunnlag, og tære på kvinner på jakt etter en rask økning i selvfølelse. Ingen mirakel krem ​​vil oppløse cellulitter, og ingen er FDA godkjent for å behandle cellulitter.
  2. Opprettholde en sunn vekt. Fordi cellulitt er en bestemt type fett innskudd, mister vekt vil bidra til å redusere cellulitter. Spise en balansert diett, selv om du er på en sunn vekt, kan redusere forekomsten av cellulitter. Det er spesielt viktig å fjerne transfett fra kostholdet ditt. Husk at noe fett du taper vil komme fra hele kroppen, ikke bare disse områdene. Det er umulig å målrette fett tap til en region av kroppen, selv om disse er de områdene du trener.
  3. Tenk kosmetiske prosedyrer. Mange ganger, vises cellulitter i sta fettlagre som ikke synes å gå bort selv etter vekttap. Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å vurdere drastiske tiltak som fettsuging, selv om de er absolutt ikke for alle. Laser behandlinger kan også brukes for å målrette cellulitt directly.Tone det berørte området. Cellulitter vises ofte på ryggen av lårene. Muskeltonus kan maskere forekomsten av cellulitter. Trening kan hjelpe deg å miste vekt, og målrettet trening kan bidra til å forbedre den generelle utseendet på områder berørt av cellulitter.
  4. Drikk rikelig med vann. Vann kan hjelpe skylle ut giftstoffer fanget i cellulitter. Å være skikkelig hydrert kan også øke blodsirkulasjonen, noe som kan redusere dimpled forekomsten av cellulitter.
  5. Bruk en selv garver. Hvis du fortsatt har cellulitter, men ønsker å skjule sitt utseende, bruk en selv garver. Tan hud vil kamuflere cellulitter.

Cellulitter er forårsaket av mange faktorer

Cellulitter er forårsaket av mange faktorer, blant annet dårlig kosthold, mangel på mosjon, hormoner, aldring og graviditet. Cellulitter er ikke bare forårsaket av overvekt, og med kvinner på en sunn vekt kan utvikle cellulitter. Det er veldig vanskelig å bli kvitt når den vises, men du kan redusere cellulitter gjennom kosthold og mosjon.