E2h

Hvordan redusere astmaanfall

Med den økende forurensning av miljøet gjennom giftige gasser og støv

Med den økende forurensning av miljøet gjennom giftige gasser og støv, er det ikke rart at flere og flere mennesker er å utvikle og lider av kroniske luftveissykdommer som astma. Det finnes millioner av mennesker i dag lider av astma. Selv folk med astma født med det, den dårlige luften vi alle puster i hverdagen sikkert ikke hjelper i det hele tatt. For å forbedre kvaliteten på livet til disse plagede mennesker, er det en rekke tiltak de kan ta for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av astma angrep.

  1. Rådfør deg med en lege. Gå til legen din og diskutere de ulike behandlingstilbud tilgjengelig for din tilstand. Han vil trolig foreskrive vedlikehold og beredskap legemidler som kan undertrykke og stoppe angrepene dine. Dette er bare midlertidige tiltak, og du trenger å gjøre mye mer for å sikre at du kan puste lettere. Ferdigstille en behandlingsplan med din lege som takler forebygging og reduksjon av angrep.
  2. Unngå stress. For de fleste astmasyke, er et angrep utløst av stressende situasjoner som fører til angst. Vurdere ditt hjem og arbeidsmiljø og se etter områder der du er stresset eller føler seg mer engstelig. Unngå disse områdene og situasjoner. Snakk med dine medarbeidere og familie og diskutere med dem hva en stressende situasjon kan gjøre for deg. På denne måten kan de se over deg og hjelpe deg redusere stress og angst.
  3. Holdes vekk fra allergiske stoffer. Har legen teste deg for allergier å bestemme stoffer og elementer du bør unngå. Samtidig, hvis legen bestemmer de tingene du er allergisk mot, kan han foreskrive ulike allergivaksinering som vil beskytte deg mot disse allergier. Enten du er allergisk mot peanøtter, skalldyr, eller katt hår, sørg for å unngå dem alle sammen. Du virkelig ikke ønsker å utløse et nytt angrep.
  4. Trene. Aerobic øvelser som jogging, turgåing og sykling kan i stor grad buildup din motstand mot astmaanfall. Arbeidet ut får lungene fungerer rett og puste slik det skal. Noen studier har vist at astma sufferers som trener regelmessig er mindre utsatt for astmaanfall.
  5. Fjern irritanter og dufter. En annen måte å forebygge astma angrep er ved å redusere andre elementer i ditt hjem som kan utløse et angrep som sterke luktene og støv. Sørg for å rengjøre og tørke støv hjemme regelmessig mens iført en ansiktsmaske. Fjern eventuelle duftende stearinlys og tekstiler som inneholder lo og små partikler.
  6. Spise riktig. Begynne å spise riktig og se astmaanfall miste sin bite. Spis mer frukt, grønnsaker og andre matvarer med høyt protein og fiber. Unngå melkeprodukter og røkt kjøtt, da dette kan utløse angrep som du ikke ønsker. Bortsett fra disse, sørg for å drikke tonn vann daglig og ta kosttilskudd som multivitaminer. Et sunt kosthold kan i stor grad redusere stress i kroppen din, noe som vil i sin tur redusere hyppigheten av astma angrep.
  7. Legge til mer grønt til ditt hjem. Få mer frisk oksygen inn i hjemmet ditt ved å legge flere planter som bregner. Jo flere planter du har inne, jo mer ren oksygen vil du puste.

Det er mange andre måter å redusere hyppigheten av astma angrep

Hvordan redusere astmaanfall. Rådfør deg med en lege.
Hvordan redusere astmaanfall. Rådfør deg med en lege.

Det er mange andre måter å redusere hyppigheten av astma angrep. Noen enda involvere alternativ og urtemedisin. Imidlertid er den beste måten å fortsatt oppsøke lege og leve rett.