E2h

Hvordan øke hjernens makt

Hjernekraft er korrelert til etterretning

Hjernekraft er korrelert til etterretning. Bruke hjernen din makt har vist seg å motvirke effekten av aldring. Når du holder hjernen skarp, kan du holde yngre lenger, og du kan bli mer produktiv.

Hvordan øke hjernens makt. Bruk den eller mist den.
Hvordan øke hjernens makt. Bruk den eller mist den.

Det er flere ting du kan gjøre for å øke din hjernekraft.

  • Bruk den eller mist den. Den menneskelige hjerne er en muskel som atrophies med mangel på bruk. Vær på vakt, holde lesing og holde deg stimulert. Lære nye ting hver dag. Akkurat som du glemmer et språk som du ikke vanligvis bruker, trenger hjernen skal utøves for å bo skarp. Holde hjernen fungerer selv når du hviler eller når det er dødtid. Prøv å lære et nytt språk eller lytte til en bok på tape eller klassisk musikk når du sitter fast i trafikken. Når du brette tøyet, prøv å gjøre noen mentale gymnastikk ved å spille ordspill og amalgamer.
  • Utfordre deg selv. Når du lære en ny ferdighet, nye forbindelser i hjernen er hushjelp. Flere tilkoblinger betyr mer aktivitet og større hjerne! Prøv å ta opp en ny aktivitet for å holde deg konstant utfordret. Spill med oppgaver som Sudoku puslespill, kryssord og andre utfordrende og mentalt stimulerende spill. Lær å spille et instrument eller lære et språk for å stimulere ulike cortexes i hjernen.
  • Spis riktig type mat. Forbruker hjernen mat vil hjelpe hjernen som brokkoli, rosenkål, spinat og appelsiner. Dette inkluderer mat høyt på omega-3 fettsyrer som finnes i laks. Studier har vist at det er en sammenheng mellom høye mengder fisk og lave nivåer av depresjon. Olivenolje har vist seg å forbedre hukommelsen. Spise nøtter har vist seg å forbedre testresultater på grunn av mineraler og aminosyrer til stede som bidrar til helsen til hjernen din. Unngå mat som utløser allergi. Når du føler deg syk, blir din tenkning påvirket.
  • Få nok søvn. Søvn er den tiden kroppen recuperates og behandler stress og innspill i løpet av dagen. Når du ikke kommer dyp søvn og REM scenen, minsker hjernens funksjon. Alt i kroppen din påvirkes inkludert måten du forbrenne mat eller måten den avdelinger av sykdommer. Hvis hjernen ikke slipper nok serotonin, vil kroppen din bli ubalansert, påvirker hjernen din makt og aktivitet.
  • Drikk riktig kosttilskudd. I små babyer, er morsmelkerstatning supplert med Taurin og DHA for å hjelpe hjernens utvikling. Hos voksne prøver å holde skarp ved å ta ginkgo biloba å forbedre din hukommelse og konsentrasjon ferdigheter. Ta omega-3 fettsyrer for å hjelpe deg å fokusere og problemløsning ferdigheter.
  • Få mer oksygen i hodet ditt. Ta et dypt pust og fokus på pust. Når du tar i oksygen, blodstrømmen til hjernen øker, noe som hjelper til å redusere stress og forbedre konsentrasjonen. Du vil være i stand til å fokusere og tenke klarere etter å ha tatt noen dype åndedrag.
  • Få kreative. Paint, skrive eller spille et instrument. Når du trykker inn din kreative side, er en annen del av hjernebarken stimulert. Hvis du ikke kan gjøre det selv, lytte til Mozart. Selv barneleger foreslår at du spiller Mozart for små babyer fordi hans musikk har vist seg å øke hjernen bølgemønstre.


Det er så mange flere ting du kan gjøre for å øke kraften i noggin din. Kraften av hjernen din er en uutnyttet kilde til ubegrenset potensial så bruk hva du kan og utvide dine horisonter.