E2h

Hvordan Naturligvis behandle en solbrenthet

Når sommeren ruller inn

Når sommeren ruller inn, kan du være sikker på at å få en brunfarge på stranden kan ikke være langt bak. Dessverre, fordi sommeren er en morsom aktivitet etter den andre, mange mennesker glemmer å retusjere sine sunblock og ende opp med fryktelig solbrent hud. Bra det er mange måter å behandle solbrenthet. Hvis du foretrekker å gjøre det på den naturlige måten, nedenfor er fremgangsmåten på hvordan å behandle den smertefulle solbrenthet.

Hvordan naturligvis behandle en solbrenthet. Gi melk av magnesia en prøve.
Hvordan naturligvis behandle en solbrenthet. Gi melk av magnesia en prøve.

  • Gi melk av Magnesia en prøve. Ta en titt på medisinskapet og se om du har Milk av Magnesia lager. Dette er trolig en av de beste løsningene, kan du søke smertefull solbrenthet. Elementene i melk av Magnesia vil kjøle ned varmt, solbrent hud slik at du ikke vil bli plaget av det. Bruk dette ved, stående i dusjen eller badekar, og helle melk over solbrent deler av kroppen din. Du kan også helle den over håndflaten og gni som lotion. Hvis gni magnesiummelk på huden er ubehagelig for solbrenthet, kan du ta en bomullsdott, hell melk av Magnesia til det, og gni forsiktig på solbrent områder. La det tørke en stund, før du setter på en myk skjorte. Dette lindrer solbrenthet og er perfekt for når du er klar til å gå til sengs. Bare skyll av kroppen din i morgen.
  • Ta en melk bad suge. Ikke bekymre deg, du vil ikke bruke opp gallons av fersk melk til å gjøre dette. Bare kjøpe noen ikke-fett pulverisert melk. Fyll badekaret med varmt vann, og bland i ca tre kopper pulverisert melk. "Rør" vannet i karet til pulveret er oppløst fullstendig. Suge kroppen i badekaret i ca en halv time å lindre kløen og aches av dårlig solbrenthet. Denne melk bad suge faktisk kan også fukte huden din, så gjør det oftere, for å helbrede din hud tørket fra solens stråler.
  • Nyt en Cheerio bad. Du hørte det riktig, kan frokosten favoritt også fungere som en solbrenthet reliever. Mye som hvordan en havremel bad kan lindre kløen og flassende hud, Cheerios også berolige solbrenthet. Bare legge til to kopper Cheerio i blender, og bland til de er knust til et fint og pulveraktig tekstur. Fyll badekaret med varmt vann og tilsett pulverisert Cheerios inn i den. Bland godt. Suge i ca 30 minutter og nyte hvordan det lindrer smertefulle solbrenthet. Når du tapper karet, sørge for at du installerer en mesh avløp, så biter av Cheerios vil ikke tette rør.
  • Spre litt sennep. For raske reparasjoner for solforbrenning i små områder, vil noen sennep hjelpe. Ikke bare vil sennep avlaste stikkende, vil det også hindre deg fra å utvikle blemmer på huden din. Bare gni sennep forsiktig på det berørte området, og la det tørke. Huden din vil ha en gulaktig skjær, men du vil definitivt nyte den beroligende effekten av dette condiment.


Til slutt

Til slutt, er den beste måten å behandle solbrenthet å bare unngå det. Pass på at du bruker solkrem før du tilbringer en dag i solen. Retusj så ofte du kan, og sjekk for å se om sunblock er allerede utløpt, før du bruker den.