E2h

Hvordan man skal vurdere ernæring barer

Med dusinvis av valg, og over en milliard dollar i omsetning årlig, er ernæring bar business blomstrende. Forbrukerne er oversvømt med meldinger og markedsføring ordninger som synes å love at "just one bite" vil heve energi, bygge muskler, hjelpe deg å miste vekt eller gi den ernæringsmessige universalmiddel som vil gjøre kostholdet fullstendig.

"Energy Bars" ble opprinnelig designet for høy ytelse idrettsutøvere som en rask kalori eller sukker boost for å holde musklene drevet under høy intensitet eller utholdenhet treningsøkter. Nå virker det som din soccer mom, skrivebord arbeidstaker eller lett til moderat mosjonist bruker disse produktene som en del av en daglig diett stift. Det er to definitive uttalelser når det gjelder ernæring barer generelt: 1) ignorere hype og markedsføring krav - de er vanligvis ubegrunnet, og 2) godt avrundet måltider med næringsrik mat er alltid bedre.

Opererer på prinsippet om virkeligheten, men sannheten er at disse barene fortsette å vinne popularitet og salg. Så, hvis du er en av dem som setter pris på det praktiske og tilgjengeligheten av disse produktene, oppbevare følgende i tankene når du gjør dine valg:

 1. En hovedregelen når du velger en forhåndslaget kommersielle ernæring produktet er å sjekke ingredienslisten først! Husk at ingrediensene må være oppført i rekkefølge av høyeste kvantum til laveste kvantum. En populær ernæring bar lister "høy fruktose mais sirup" som sitt første ingrediens. Det betyr at denne baren har mer raffinert sukker enn noe annet - sannsynligvis ikke det sunneste valget! Se etter første ingredienser som inkluderer ting som hele havre, helkorn og kli eller soya protein.
 2. Se etter ernæring barer som er høy i fiber, minst fire gram eller mer. Generelt har mer fiber et produkt, jo flere ikke-raffinerte plante-baserte ingredienser den inneholder. Det betyr mye mer naturlige vitaminer, mineraler, antioksidanter og fytokjemikalier for å beskytte kroppen mot sykdom og skade.
 3. Velg et sverd som er så lav i mettet fett som mulig. Mettet fett er sterkt knyttet til hjertesykdom og andre helseproblemer. Noen fett er sunt som fett finnes i nøtter - en viktig ingrediens i mange ernæring barer.
 4. Når det gjelder protein, se etter høykvalitets proteinkilder. Noen av de bedre proteinkilder omfatter soya, myse, kasein og egg. Husk at disse er all mat proteinkilder. Dermed er det ingenting "optimal" om å få protein fra en ernæring bar vice mat.
  • Hydrolyserte proteiner (funnet på ingredienslisten) er dårligere kvalitet proteiner, og kan ikke gi kroppen din med det den trenger for optimal reparasjon - spesielt hvis du er en bodybuilder eller idrettsutøver.

 5. Hvis det høres usunt, er det sannsynligvis. Det vil si, "dyppet trippel chocolate chip kake" en bar er trolig mer som en candy bar enn noe annet. Igjen, velger en bar med de sunneste ingredienser er alltid det beste alternativet - nøtter, høykvalitets proteiner, hele korn, tørket frukt og lignende vil tjene på kroppen og / eller treningen mye bedre.
 6. Ernæring barer er ikke ment å være måltid erstatninger. Men hvis du finner ut at noen ganger du foretrekker bekvemmeligheten av en bar for å forberede et måltid, husk å:
  • Se i minst 10 til 15 gram protein pr bar
  • Se etter en bar som gir minst 33 prosent av de store vitaminer og mineraler kroppen din trenger.

  Hvordan man skal vurdere ernæring barer. Se etter ernæring barer som er høy i fiber.
  Hvordan man skal vurdere ernæring barer. Se etter ernæring barer som er høy i fiber.

 7. Husk at en "energi øker" krav betyr noe mer enn "kalori holdig". Teknisk sett alle matvarer gir kalorier og kalorier er der vi får energien vår fra. Mange antar at begrepet "energi bar" tilsvarer med "krydder, kraft, revitalisering", og som dessverre ikke er tilfelle.
 8. Vokt dere for hype-fylt påstander som "proprietær blanding av protein", "muskel styrke faktorer" eller "vekstfaktorer". Nesten ingen ernæring bar selskapet har betalt for uavhengig forskning for å bevise eller støtte deres krav. Igjen, gjelder den tidløse ordtaket: "Hvis det høres for godt til å være sant, er det vanligvis er".