E2h

Hvordan man skal håndtere en lat øye som en tenåring

Noen mennesker er født med en lat øye

Noen mennesker er født med en lat øye. Selv om det er en naturlig fødsel defekt for mange, kan en lat øye fortsatt være en kilde til forlegenhet, spesielt når du er i tenårene. Hvis du har en lat øye, her er noen trinn som du kan ta for å hjelpe deg å takle og gjøre mest mulig ut av din situasjon.

Hvordan man skal håndtere en lat øye som en tenåring. Snakk med fotografen.
Hvordan man skal håndtere en lat øye som en tenåring. Snakk med fotografen.

  • Få nok søvn. Først av alt, unngå alle nighters og andre aktiviteter som spiser opp tiden at du kunne ha ellers bruke sover. Sove er svært viktig fordi det hjelper kroppen slappe av og hjelper forynge sinnet. Men, har sove en annen viktig bruk for tenåringer med late øyne. Sove kan gjøre øynene mer avslappet som i sin tur kan bidra til øyet konsentrert enda bedre. Hvis det er mulig, også gi øyet en pause hver så ofte. Hvis du ser på TV, for eksempel, bør du vurdere å lukke øynene under reklamepausene. Hvis du er i klassen, hvile lat øye for et par minutter i mellom forelesningene, slik at øynene får hvile.
  • Dekker øynene. En av måtene å forbedre lat øye er ved å utøve øyet. Den enkleste måten å utøve din lat øye er ved å gjøre den til din primære øyet. Gjør dette ved å ta et stykke tøy eller lommetørkle, eller en øyelapp, og bruke den til å dekke normalt øye. Når du gjør dette, er du tvinge lat øye å gjøre alt arbeidet. I praksis vil den late øyet bli opplært til å bli mer responsiv og mer kontrollert. Når du er alene i huset eller i helgene, gjør dette til en vane å forbedre lat øye.
  • Snakk med fotografen. En av de største prøvelser som high school-elever vil måtte forholde seg til er årboka. Årboken kan være noe som voksne rett og slett le av, men når du er i tykke ting, er det svært viktig. For å gi deg en bedre årbok bilde, sørg for at du kommuniserer og snakke til skolen fotografen før selve bildet blir tatt. Fortell ham din tilstand, slik at han vil være i stand til å gi deg litt tid til å forberede seg på det. Lukk øynene og spør fotografen å fortelle deg å åpne øynene like før selve skuddet. Øyet vil se mye mer fokusert da. Vanligvis vil fotografen også tillate deg å ta et nytt bilde, hvis han vet at du har lat øyet.
  • Akseptere deg selv. Du bør også lære å akseptere tilstanden din, og du bør også slutt innse at det erting du får i løpet av videregående vil ikke vare evig. Til slutt, vil du forlate videregående skole, og du vil møte mennesker som bryr seg mer om deg enn øyet.


Slutt bør du vurdere å få en konsultasjon med en øyelege

Slutt bør du vurdere å få en konsultasjon med en øyelege. Hvis du er plaget av lat øye, er det noen operasjoner som du kan vurdere. Spør legen din om operasjoner kan gjøres på deg, og hvilke bivirkninger det kan ha.