E2h

Hvordan man skal håndtere diabetes og depresjon

Å ha diabetes er en alvorlig tilstand i seg selv, men å måtte hanskes med depresjon sammen med det er virkelig en utfordring. Vil bli oppmuntret av det faktum, men at det er mange måter du effektivt kan håndtere disse forholdene. Her finnes måter du kan håndtere diabetes og depresjon:

En. Samarbeider tett med legen din. Med de forholdene som du har, er det veldig viktig at du først av alt ha en betrodd lege som ville være i stand til å hjelpe deg å se etter måter å bekjempe dine forhold. Når du har en lege som du stoler på, ville du nødt til å jobbe tett med ham, slik at du vil ha den best mulige sjanser til å unngå eventuelle komplikasjoner. Det betyr å ta medisiner til rett tid og med riktig dosering, skal dine planlagte avtaler religiøst og samarbeide under behandlingen 100%.

2. Informer legen om andre forhold. Hvis du har blitt diagnostisert med depresjon før, må du sørge for å informere legen som behandler deg for depresjon at du har diabetes i tillegg. Dette er for å hjelpe ham til å gi deg behandlinger som vil tilstrekkelig til å ivareta begge forhold. For eksempel kan noen av antidepressiva heve blodsukkernivået. Hvis legen er klar over din diabetes, bør han anbefale medisiner som ikke vil forverre situasjonen.

Hvordan man skal håndtere diabetes og depresjon. Samarbeider tett med legen din.
Hvordan man skal håndtere diabetes og depresjon. Samarbeider tett med legen din.

Du kunne også ha legen for depresjon og legen din for diabetes møtes, slik at du kan alle lage planer for din velvære.

3. Opprettholde en sunn livsstil

3. Opprettholde en sunn livsstil. Hjelpe kroppen din bekjempe disse to forholdene ved å utstyre den med vitaminer og næringsstoffer som den sårt trenger. Noen matvarer som vil hjelpe deg inkludere de som er høy i omega-3, magnesium og vitamin B12. Snack på mye frukt og grønnsaker i tillegg.

4. Øvelse! Trene utgjør flere helsemessige fordeler, og det er funnet å lindre mange helsemessige forhold. I ditt tilfelle, kan det effektivt redusere blodsukkernivået, samt øke serotonin, som øker kroppens naturlige "høy". Trene ca 30 minutter hver dag er funnet å være tilstrekkelig for de fleste.

3. Opprettholde en sunn livsstil. Informer legen om andre forhold.
3. Opprettholde en sunn livsstil. Informer legen om andre forhold.

5. Bli med støttegrupper. Akkurat nå er det veldig viktig for deg å vite at du ikke er alene i situasjonen din. Du kan utlede lærdom fra andres erfaringer, og du vil også være i stand til å lære av metoder og teknikker som fungerer for dine kolleger.

6. Involver venner og familie

6. Involver venner og familie. Dine venner og familie skal være der som dine allierte i din søken etter bedre fysisk og emosjonell helse. De bør ta seg tid til å forstå mer om din tilstand, slik at de kunne gi i det minste en sympatisk øre til deg. De kan også hjelpe deg holde deg til en sunnere livsstil, og også for å hjelpe deg i å følge legens ordre. La dem følge deg til legens konsultasjoner, og de bør også bli informert av legen hva de skal gjøre i tilfeller av nødssituasjon.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene du kan effektivt håndtere diabetes og depresjon. Alltid bli oppmuntret av det faktum at det er mye hjelp for dere der ute. Lykke til!