E2h

Hvordan man kan forebygge svineinfluensa

Bare nevne svineinfluensa fortsatt bringer frykt i hjertene til mange, mange mennesker, selv om slike tilfeller ikke har dukket siden den siste utbruddet (som var en stund siden). Ekstraordinære tiltak er tatt av regjeringer over hele verden for å eliminere en slik farlig sykdom fra jordens overflate, men den kalde harde faktum er at svineinfluensa fortsatt eksisterer, og har spredt seg fra Mexico til Europa-men bare i kontrollerte saker.

Hvordan man kan forebygge svineinfluensa. Ikke gjør deg selv et lett mål for bakterier eller bakterier.
Hvordan man kan forebygge svineinfluensa. Ikke gjør deg selv et lett mål for bakterier eller bakterier.

Skjebnen til denne forferdelige sykdommen er fortsatt usikkert, spesielt med tanke på at slike stammer har tendens til å tilpasse seg visse forhold, slik at den kan trives i nye miljøer. Dette er grunnen til at du trenger å være så forberedt som du kan muligens være, fordi en dag kan du bli å se på nyhetene og lære av en svineinfluensaen der du bor.

Hvordan kan du muligens forberede et scenario som dette? For å være ærlig er det ingen sann garanti for suksess, men du kan sikkert øke sjansene ved å følge tips og råd skrevet under i form av et enkelt sett med trinn. Så hvis du er interessert i å lære hvordan du kan gjøre det vanskelig for svineinfluensa for å angi systemet, så som nevnt ovenfor, les trinn-for-steg prosess denne artikkelen gir:

  • Ikke gjør deg selv et lett mål for bakterier eller bakterier. Etter dette trinnet betyr å bryte visse vaner og starte nye. Alltid har en hånd sanitizer nær når du går ut i offentligheten (dette kan kjøpes i noen lokale matbutikk). Doorknobs, seter, tastatur i en Internett-kafé, disse er alle yngleplasser for bakterier. Å holde rene er like enkelt som å bruke en hånd sanitizer. Også, hvis du har en vane å berøre ansiktet (gni øynene, osv.), må du slutte å gjøre det fordi dette gjør at bakterier på hendene å lett få tilgang til resten av kroppen din.
  • Sørg for å unngå offentlige steder som er altfor overfylt, selv uten noen utbrudd. Jo flere mennesker det er, jo høyere er sjansen for at det kan være bakterier eller virus-med en av dem blir svineinfluensa. Du trenger ikke å være helt paranoid om det, men på samme tid, hvis du besøker slike steder er unødvendig, så bør du avstå fra å gjøre det. Hvis det noen gang er et utbrudd der du bor, sørg for at du holde deg unna disse stedene så mye som mulig. Noen ganger kan forlate byen (via en jernbanestasjon eller en flyplass) være mer farlig enn å bare bo i ditt hjem og holde rent.
  • Gjøre bruk av vitaminer og kosttilskudd. Du trenger å gjøre en vane av å ta multi-vitaminer hver dag, som det styrker immunforsvaret og gjøre det vanskeligere for sykdommer å klinke-en av dem blir svineinfluensa. Så sørg for at du tar minst en tablett om dagen, slik at du er grundig beskyttet mot bakterier.


Bortsett fra disse trinnene, kan du også ønsker å kjøpe en ansiktsmaske i tilfelle et utbrudd (eller enda bedre, kjøpe dem på forhånd, slik at du ikke trenger å gå ut når det skjer). Dette kan stoppe bakterier fra å komme inn nese og munn-og det vil ha en enda bedre effekt hvis du bor hjemme.