E2h

Hvordan man kan forebygge skader i miljøet på arbeidsplassen

Noen ganger kan arbeidet være en killer - bokstavelig talt

Noen ganger kan arbeidet være en killer - bokstavelig talt. Europa-Bureau of Labor Statistics meldte at det var nesten 6000 tilfeller av fatale arbeidsskader i år 2006 alene. De fleste av at antallet er for risikabelt jobber, som å bli en timber cutter, kraftlinje arbeidstaker eller rettshåndhevelse agent. Men det er også mulig at en kontorarbeider i en luftkondisjonerte cubicle bli utsatt for aktiviteter som kan være farlig i det lange løp. Ansattes helse og sikkerhet bør være nummer én bekymring i hvert selskap, og hvis du ønsker å vite om tips for å forebygge skader på arbeidsplassen miljø, les videre:

Hvordan man kan forebygge skader i miljøet på arbeidsplassen. Detalj sikkerhetsrisiko på arbeidsplassen.
Hvordan man kan forebygge skader i miljøet på arbeidsplassen. Detalj sikkerhetsrisiko på arbeidsplassen.

  1. Detalj sikkerhetsrisiko på arbeidsplassen. Hvis din bedrift er bare å starte opp, er en av de første tingene som bør gjøres en undersøkelse av mulige farer på arbeidsplassen. Dette er spesielt viktig hvis potensielt farlige aktiviteter jevnlig gjort på arbeidsplassen, for eksempel hvis det er giftige kjemikalier til stede (ex. i en kjemisk lab) eller om det er tunge maskiner og utstyr rundt. Når disse sikkerhetsrisiko er identifisert, er det viktig at måten å håndtere og forholde seg til disse farene skisseres også. Hver ny medarbeider bør gjennomgå kontor sikkerhetsopplæring slik at de vil vite hvordan du effektivt håndtere mulige farer på arbeidsplassen. Selv om de ansatte arbeider på et kontor cubicle, bør de være grundig opplært på kontoret ergonomi (se nummer 3).
  2. Ikke overse de små detaljene. Sikkerhetsaspekter er ikke bare åpenbart farlig. Det vil også bestå av små, små ting som kan akkumulere over tid og deretter posere som en plutselig skade eller dødelig tilstand. En førsteklasses eksempel på dette er carpal tunnel syndrom, som er preget av svakhet eller nummenhet i hender "nerve muskler. Ansatte som sitter ned og skriv på sine tastaturer nesten hele dagen er mest utsatt for denne tilstanden. Det er derfor det er viktig at de ansatte ville i det minste være klar over de små farer som deres arbeid gjør dem utsatt for.
  3. Øv god ergonomi og arbeidsvaner. Carpal tunnel syndrom og mange andre medisinske tilstander som dette kan forebygges gjennom riktig kontor ergonomi. Kontor ergonomi er relatert til riktig holdning og atferd, og en ergonomi trening bør la de ansatte være oppmerksomme på hvordan de skal bli sittende, hvor nær skjermen bør være til deres øyne, hvordan de trykker på tastaturet, etc, slik at de kunne unngå mulige langtidseffekter av dårlige ergonomi.
  4. Har arbeidstaker-vennlig utstyr Dersom kontoret innstillingen er den typiske arbeidsplassen, for eksempel, bør stolene være ergonomisk riktig,. Som er, bør det være justerbar, slik at den ansatte kan doably øve riktig holdning mens du sitter på den. Det bør også være tilgjengelige ren bad at de ansatte kan bruke komfortabelt. Kort sagt, bør arbeidsplassen ta de helsemessige behovene til hver ansatt.
  5. Har en godt bemannet og godt trente klinikk. Bedrifter bør være i stand til å effektivt håndtere medisinsk nødhjelp på arbeidsplassen. Klinikken skal fylles med minst grunnleggende medisin og bør ha en førstehjelp kit. En trenet første aider bør alltid være på vakt. De ansatte kan også gjennomgå grunnleggende opplæring i førstehjelp slik at de ville vite hvordan man skal håndtere medisinsk nødhjelp umiddelbart.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av de retningslinjer for å forebygge skader på arbeidsplassen. Som alltid, er forebygging bedre enn noen kur, og så disse trinnene er definitivt verdt å ta. Lykke til!