E2h

Hvordan lære barna dine sunne matvaner - 4 enkle erstatninger

En av de sakene som kan forårsake en konstant kamp mellom foreldre og barn er spisevaner. Mens de fleste foreldre vil heller la barna spiser sunn mat, barn ofte foretrekker junk food fordi smaken appellerer mer til dem. Som forelder er det noen ganger nødvendig for deg å håndheve strenge regler barnas spisevaner. Dette kan bety å gjøre nødvendige justeringer til sine måltider ved å erstatte hans favoritt junk food med et sunt alternativ. Her er noen av de tips som du kan bruke hvis du ønsker å lære barna sunne matvaner med fire enkle substitutter.

Hvordan lære barna dine sunne matvaner - 4 enkle erstatninger. Gi barna en fruktjuice som en erstatning til brus.
Hvordan lære barna dine sunne matvaner - 4 enkle erstatninger. Gi barna en fruktjuice som en erstatning til brus.

  • Gi barna en fruktjuice som en erstatning til brus. Soda er en av de mest favoritt drikke av små barn ikke bare på grunn av klagen brakt av sin smak, men også på grunn av hype forårsaket av massemedia. Soda produsenter bruker ofte kjendiser, som fungerer som rollemodeller til barn, noe som gjør det vanskelig for foreldre å stri med denne drinken. Så mye som du kan, tilbyr fruktjuice som en erstatning til barnas favoritt musserende drikke. Hvis barna dine nekter å drikke fruktjuice, betale dem ikke tankene og la drikke med dem. Gjør dette hele tiden vil gjøre dem falt for fristelsen av å drikke fruktjuice du forberedt for dem.
  • Gi dine barn kjeks som en erstatning til junk food. Kjøpe kjeks istedenfor barnas favoritt junk food er også en måte å lære barna sunne matvaner. Når de begynner å legge merke til at manglende junk food inne i huset, vil de snart lære å spise mat som du kjøpte for dem. Ikke mist motet hvis barna avvise mat som du kjøper for dem. Denne første reaksjon er normal for barn som har blitt vant til å spise usunn mat. Bare holde på å gjøre denne praksisen og snart vil du merke at din husstand er i ferd med å kjøre ut av disse sunne kjeks.
  • Lære barna hvordan de skal spise frukt i stedet for godteri. Servering frukt i stedet for mat som inneholder kunstige søtningsmidler er også en måte å lære barna sunne matvaner. Du kan lage frukt ser mer appetittvekkende ved å servere dem til barna i morsomme bite-size figurer. En annen måte å gjøre dette på er ved å la barna velge frukt som han vil spise. Når barna innser at du er klar til å gi etter for deres anmodning så lenge det er inkludert i listen over mat som du vil la dem spise.
  • Lære barna hvordan de skal lage en sandwich i stedet for snacking på fast food. Undervisning barna å lage en sandwich når han er sulten er også en god måte for deg å gjøre ham lære sunne matvaner. De fleste barn foretrekker å spise mat som er på farten, for eksempel fast food fordi foreldrene aldri tok seg tid til å lære dem hvordan de skal lage mat selv.


Lære barna sunne matvaner kan være utfordrende

Lære barna sunne matvaner kan være utfordrende, spesielt når barna har startet med et dårlig kosthold. Men med disse trinnene og med en ekstra innsats for å opprettholde din tålmodighet, vil du snart kunne mestre bruken av de fire friske erstatter som vil bidra til å forbedre barnas kosthold. Sørg for at du spiser disse sunne erstatninger foran barna, slik at de vil etterligne dine sunne matvaner.