E2h

Hvordan lage et vekttap graf

Det er vanskelig å kontrollere vekten hvis du ikke kan se hvor det går. Bortsett fra en vanlig diett, kosthold og disiplin, er det svært viktig å holde en oversikt over vekten din for å finne ut om du gjør noen fremgang. Det er flere måter å lage et vekttap graf som du kan bruke til å visuelt overvåke din vekt.

  1. Bruk Excel regneark for å lage din graf. En enkel graf som inneholder dato og vekt i pounds eller kilo er lett å gjøre ved hjelp av Microsoft Excel. Åpne et nytt regneark og på kolonne A i den første raden, skriv inn 'date ". På kolonne B i samme rad, skriver i vekt i pounds eller kilo. Enten du overvåke vekttap fremgang på daglig eller ukentlig basis, taster inn dato på de tilsvarende radene i kolonne A, og skriv din vekt sammen med den dato kolonne B. Plasser markøren over boksen med ordet "date" i det, for å markere og dra musen for å markere resten av de skriftlige data. På verktøylinjen øverst på siden finner 'Sett inn' og se etter "Chart". Flere typer diagram vises inkludert kolonne, pai, bar, smultring, radar, linje, og så videre. Klikk "Line" og velg tråd med markører, klikk deretter "ok". Programmet vil da laste inn en graf i henhold til dataene du har oppgitt. Lagre arbeidet hver gang du legger til nye data. Du kan gjøre nesten det samme med Microsoft Word som du finner når du klikker "Insert" og "Chart" i Word-dokument, vil et Excel-regneark åpnes automatisk.
  2. Last ned gratis vekttap diagram eller logg fra internett. Mange nettsteder tilbyr enkle regneark vekttap tracker som du kan tilpasse og skrive ut. Vurdere å sjekke den ideelle vekten diagrammet og BMI diagram som også er lett tilgjengelig på internett. Figurene kan hjelpe deg med å overvåke ikke bare vekten din, men din treningstid, kaloriforbruk og andre målinger du ønsker å ta opp.
  3. Registrer deg med en online vekt tracker. Det er nå mange nettsteder som tilbyr deg online hjelp av innspilling alle aspekter av din vekttap programmet. Et par eksempler er Kjøleskap grafen og optimal kroppsvekt . Den tidligere kan du spore vekttap fremgang ved hjelp av et enkelt webgrensesnitt. Det har mange andre funksjoner, inkludert men ikke begrenset til BMI og BMR beregning, dele din fremgang med familie, venner og andre medlemmer online, og programmer du kan bruke for dine gadgets samt nettsamfunn. Tjenesten er gratis og gir litt mer moro som du kan skape utfordringer og vise til dine kontakter på nettet om du gjør noen fremgang. Sistnevnte eksempel gir vitale diett statistikk som inkluderer vekt bevegelse graf, kropp måling graf, vekttap statistikk, forventede mål vekt dato, kroppssammensetning og måling analyse, total energibehov, og metabolske indikatorer blant andre.

Hvordan lage et vekttap graf. Bruk Excel regneark for å lage din graf.
Hvordan lage et vekttap graf. Bruk Excel regneark for å lage din graf.

Med et vekttap grafen vil du få mer motivert til å jobbe med trimming ned vekten og analysere hvorvidt vekttap programmet du er i er aktuelle for deg.