E2h

Hvordan lage en Tunisiske hekle yoga bag

Hvis du anser deg selv som en av de utallige individer som deltar i yoga erfaring, ville det ikke vært kult å lage din egen håndlaget Tunisian crochet yoga bag? Med enkle hekle teknikker, vil du være i stand til å komme opp med en av de mest interessante bag design. Ikke bare er prosessen med å lage en pose spenningsgløding og terapeutisk, vil du også kunne bruke det du har gjort for klassen. Hvis du holder på å lese, vil du være ett skritt bort fra å gjøre en tunisisk hekle yoga bag!

Hvordan lage en tunisiske hekle yoga bag. Forberede de nødvendige materialene for vesken.
Hvordan lage en tunisiske hekle yoga bag. Forberede de nødvendige materialene for vesken.

  • Forberede de nødvendige materialene for vesken. For dette prosjektet, må du kanskje besøke din nærmeste håndverk butikken for å ta tak i om lag 160 meter av ull, en krok for å hekle (fortrinnsvis I / 9), noen knapper, og hvis du bestemmer deg bag burde være mer elastisk, en plast-baserte lerret. For hensikten med denne opplæringen, har du muligheten til å plukke ut fargene for ull ditt.
  • Gjør deg kjent med heklede masker. Siden de fleste som deltar i dette prosjektet er nybegynnere på hekling, vil de enklere og mer grunnleggende sting brukes. Siden det er en tunisisk yoga bag, må du lære Stiftelsen Fremover og Return Passes som begge tilhører den tunisiske Simple Stitch familien. Rådfør deg med noen som vet hvordan å hekle for noen råd.
  • Begynne å lage strukturen på yoga bag. Begynn med ditt valg av ull farge og bruke Foundation Forward Pass å lage en rad etterfulgt av stiftelsen Return Pass for andre. Denne delen kan bli ganske slitsomt siden det er i utgangspunktet repeterende. Bare fortsett å bytte mellom både passerer før du har fullført en annen femtini rader. Når du har fullført slik, kan du sikre sømmene på plass.
  • Hekle sidene av yoga bag. Siden det er to sider (venstre og høyre), må du bruke to farger. Enten du velger å bruke en annen farge eller ikke, er det på tide du trenger å gjøre bruk av den crocheting kroken. Begge sider består av elleve rader etter et bestemt mønster som ligner på den som er oppført ovenfor. Det kan være best å ta kontakt med noen som vil være i stand til å hjelpe deg fornuftig ut av hekleinstruksjoner teknikkene siden det ofte kommer over som forvirrende for nybegynnere. Husk å feste sømmene på plass for å unngå at den kommer fra hverandre.
  • Legg de siste tingene til vesken. Gjør dette ved å justere hovedstrukturen yoga pose med siden deler du nettopp har heklet. Bruke whipstitch, binde disse delene sammen. Du kan gjøre noen små tilføyelser til vesken som å legge noen bånd eller håndtak. Bruk knappene ved å sy dem på vesken. Du kan også bruke dem for bag innredning hvis du ville. Bruk plast-baserte lerret og dele den i to. Sett disse til sidene av dårlig for en mer elastisk overflate. Voila! Du er klar for noen yoga.


Antall personer som praktiserer yoga er tredoblet de siste ti årene

Antall personer som praktiserer yoga er tredoblet de siste ti årene. Hype om yoga er definitivt mer enn bare det. Med sin Zen-aktig og åndelig måte på trening, har flertallet av yoga utøvere endret sin livsstil, og har valgt en renere og mer fredelig livsstil.