E2h

Hvordan lage en naturlig vanndrivende

Det finnes millioner av mennesker som nå lider av væskeansamlinger

Det finnes millioner av mennesker som nå lider av væskeansamlinger, og diuretika er den perfekte løsningen for å kjempe mot den. Et vanndrivende har flere bruksområder, og det for det meste avhenger av type av akkumulering av væske i legemet. Diuretika er, for eksempel, nyttig for folk som har nyreproblemer og nyrestein, da disse vil bidra til å skylle ut giftstoffer fra kroppen.

Mens det er kjemisk-baserte legemidler, naturlige diuretika er alltid best, som de er billigere og vanligvis lett tilgjengelig. Du kan alltid unngå å ta de dyre vanndrivende medisiner tilgjengelig i markedet ved å lage din egen naturlige vanndrivende i tre enkle trinn.

Ingredienser. Sitron og tyttebær er en god kombinasjon for å lage diuretika. Her er ingrediensene og materialer du trenger:

  • Lemon
  • Konsentrert tranebær juice
  • En tom flaske
  • Kaldt vann

Hvordan lage en naturlig vanndrivende. Andre naturlige diuretika.
Hvordan lage en naturlig vanndrivende. Andre naturlige diuretika.

Trinn en. Hell ca en spiseskje med konsentrert tranebærjuice inn i det tomme flasken. Sørg for at tranebær juice er fersk.

Trinn to. Klem om en full spiseskje sitronsaft i flasken.

Trinn tre. Legg om lag en fjerdedel liter kaldt vann i flasken og gi den en god riste. Pass på at juice er blandet opp riktig. Ditt naturlige vanndrivende er nå klar.

Dette er en av de beste kombinasjoner for vanndrivende juice

Dette er en av de beste kombinasjoner for vanndrivende juice. Det betyr ikke bare fungerer godt som et vanndrivende, men sitrus og frisk kombinasjon av sitron tranebær juice smaker godt, også. Du kan legge litt sukker etter smak.

Andre naturlige diuretika. Bortsett fra tyttebær, det er andre naturlige matvarer og drikke som kan fungere som diuretika.

Det finnes millioner av mennesker som nå lider av væskeansamlinger. Dette er en av de beste kombinasjoner for vanndrivende juice.
Det finnes millioner av mennesker som nå lider av væskeansamlinger. Dette er en av de beste kombinasjoner for vanndrivende juice.

  • Grønn te. Dette er en populær drikk, særlig i asiatiske retter. Grønn te er også en naturlig vanndrivende rik på antioksidanter, som er svært mye som trengs av kroppen. Grønn te lukter godt, og inneholder også koffein, noe som gjør det en god erstatning for kaffe. Det er også en god metabolsk booster, men bør unngås i perioder med mensen. Det er naturligvis tilgjengelig som blad form, eller i teposer.
  • Ingefær. Ginger er veldig effektiv, ikke bare som et diuretikum, men også for mange hals problemer. Ingefær hjelper til med fordøyelsen, også. Ingefær kan være kokt og deretter drukket som te, eller spises rå.
  • Løvetann. Denne blomsten kan inntas i form av te laget i lunkent vann. Smaken av løvetann er ikke likt av mange, men det er effektivt som et vanndrivende.
  • Cranberries. Av seg selv, tyttebær er også en god naturlig vanndrivende. Disse er vanligvis søt og tangy i smak. Tyttebær kan spises som frukt eller inntatt i juice form.
  • Vannmeloner. Ripe vannmeloner har store mengder vann innhold i dem. Disse bør unngås ved diabetespasienter, men på grunn av høyt sukkerinnhold.
  • Sitron. Denne frukten er rik på antioksidanter, og kan tas best som en juice. Sitroner kan også brukes til smaken te og andre safter.

Husk å ta ekstra mengder vann når man drikker diuretika. Dette vil bidra til å skylle ut giftstoffer fra kroppen din, og bidra til å normalisere mengden vann i systemet.