E2h

Hvordan lage en holdbar kald pakke for å lette såre muskler

Ømme muskler kan skyldes fra en rekke ting - fra å utføre anstrengende aktiviteter som sover eller sitter klønete eller i en ubehagelig posisjon, løfte tunge gjenstander med en feil holdning, gjør en intens treningsøkt eller gjør øvingsaktivitet uten å strekke.

Ømme muskler kan bli behandlet av både varme og kalde omslag, som begge tilbyr terapeutiske fordeler i lindre smerten. Mesteparten av tiden, er kald komprimere brukes til å behandle såre muskler fordi det er enklere å tilberede.

Hvordan lage en holdbar kald pakke for å lette såre muskler. Identifisere størrelsen på den solide kald pakke du ønsker å gjøre.
Hvordan lage en holdbar kald pakke for å lette såre muskler. Identifisere størrelsen på den solide kald pakke du ønsker å gjøre.

Fordelene med å bruke kalde omslag er følgende: Det minsker og lindrer smerte, det reduserer akutt hevelse, og det minker vevsskade og fremmer helbredelse.

En billig og mest praktiske måten å gi kald komprimere til en sår muskel er å bruke en pose med frosne korn. Hvis du ikke alltid stable noen corns i kjøleskapet, kan du bare lage din egen holdbar kald pakke enten med bruk av en symaskin eller bare sy for hånd. Den kalde forpakningsstørrelse vil avhenge av hvor stor eller liten du ønsker den skal være. Du kan også opprette varierende størrelser for ulike anledninger.

Her er noen ting du trenger for å lage din egen holdbar kald pakke: Bærbar symaskin, brukt eller ny putetrekk, rå ris eller bønner, nylontråd, saks, nål.

Bare følg disse enkle trinnene.

  • Identifisere størrelsen på den solide kald pakke du ønsker å gjøre. Når du har bestemt på størrelsen av den kalde pack, klippe stoff å legge en 2-tommers kvote både i lengde og bredde. Dette gjør stoffet litt større enn den eksakte størrelsen du ønsker å gjøre. Klipp to stykker av samme størrelse.
  • Sy stoffstykkene sammen. Sy stoffet sammen og la et lite hull i den ene enden av duken, og skaper en lomme som åpning. Du kan enten levere sy stoffet eller du kan bruke symaskinen.
  • Sett ris eller bønner inne i lommen på stoffet. Ikke fyll lommen med ris eller bønner. Bare sette nok slik at når du sy åpningen av pakken, vil det bli støpt rundt kroppsdel ​​der du ønsker å plassere den.
  • Sy lommen lukket. Husk å slå sømmene innover for å gjøre den mer holdbar. Når lommen er sydd, kan du se etter sin fylde ved å klemme den for å se om det er noen unfilled sted.
  • La den avkjøles. Plasser sydd holdbar kald pakke i fryseren, som da ville være klar til bruk etter 2 timer.
  • Ytterligere retningslinjer. For å sikre varig kald pakke renslighet og friskhet, anbefales det at du bruker Ziploc poser. Å gjøre varierende kalde pakningsstørrelser for ulike kroppsdeler er også anbefalt. I stedet for ris eller bønner, kan knuste valnøtt skall også brukes som fyllstoff i kaldt pakken. I tilfelle varig kald pakke blir tilsølt eller våte, kan du fortsatt bruke dem ved å plassere dem i en Ziploc pose og pakk den med klut eller håndkle.