E2h

Hvordan lage din egen gurgle behandling for en tannpine

En tannpine er en veldig ubehagelig ting å ha

En tannpine er en veldig ubehagelig ting å ha. Det er så smertefullt at selv voksne menn har en tøff tid på å slåss tilbake tårer og angst når måtte håndtere dette vanlig sykdom. En tann vil vanligvis forårsake så mye smerte når et hulrom har allerede nådd nerve som ligger inne i tannen. Dette er ekstremt følsom, slik at en hvilken som helst irritasjon og infeksjon på grunn av et hulrom kan være ganske ødeleggende og traumatisk.

Det er mange måter å håndtere en tannpine. En av de mer konvensjonelle måter ville være å ta anti-smertestillende medikamenter. Veletablert medisiner som tar ibuprofen eller mefenaminsyre å lindre smerten. Disse to stoffene ikke bare redusere smerte - de også redusere hevelse og gjøre tannkjøttet mindre utsatt for blødninger eller irritasjon.

Hvis du vil ha rask lindring fra tannpine uten å se en tannlege eller spratt en pille, ville en god ide være å ha en salt vann gurgle. Det er en virkelig enkel oppskrift, og det er noe som du sikkert har hørt fra bestemoren din. Hvis du ikke har her er fremgangsmåten for å gjøre rask løsning for en tannpine.

Hvordan lage din egen gurgle behandling for en tannpine. Ta omtrent en halvliter vann og satt i en beholder med lokk.
Hvordan lage din egen gurgle behandling for en tannpine. Ta omtrent en halvliter vann og satt i en beholder med lokk.

  1. Forbered varmt vann. Du kan bruke vann fra springen, men ikke ta sjanser. Bakterier i vannet kan være ganske risikabelt tillegg til allerede irritert tannkjøttet så du bør koke vannet først å sørge for at alle bakterier blir drept. Du kan også bruke destillert eller renset vann.
  2. Ta omtrent en halvliter vann og satt i en beholder med lokk. Tilsett ca to teskjeer salt i vannet og rist den kraftig. Hvis du ikke har en krukke eller en flaske med et lokk eller lokk, kan du alltids bare røre det med en skje eller en slikkepott.
  3. Legg en klype natron til blandingen og bland godt. Dette vil gi gurgle en enda bedre effekt når du bruker det.
  4. Bare ta i gurgle i munnen og swish den forsiktig gjennom tennene og tannkjøttet. Gjør dette forsiktig. Gjør det i en brå og freidig måte kan føre til at slimhinnene i munnen din til å bli irritert med brå bevegelser. Allerede betent vev kan lett brekke og blø så ikke få panikk hvis noen gang du ser blod i væsken som du spytte ut. En halvt minutt til et minutt av swishing og gurgle ville bli anbefalt.
  5. Gjør dette så ofte du vil. En rate på dobbelt eller tre ganger om dagen ville være mer eller mindre gjennomsnittet. Bare husk alltid å gjøre det gargling bevegelse sakte slik at det ville være mindre sannsynlig for deg å irritere slimhinnene mer.

Hvis smertene vedvarer, gå til tannlegen din og få tennene vurderes. Tannlegen ville sannsynligvis vet hva du skal gjøre hvis smertene fortsetter å bry deg for mye lenger.