E2h

Hvordan kontrollere drikking over ferien

Ferie spell merrymaking, fester, feiringer og mat

Ferie spell merrymaking, fester, feiringer og mat. Men selvfølgelig, er balanse alltid nøkkelen: du ville ikke ønsker å bli for mye ablegøyer slik at du ville våkne opp med å angre det neste dag. Dette gjelder ikke minst alkoholholdige drikker. Så hvis du er ute etter å finne tips for å hjelpe deg å kontrollere drikking over ferien, her er noen tips som kan hjelpe deg ut:

Velg partene at du vil delta

Velg partene at du vil delta. Husk dette: du trenger ikke å delta på hver ferie fest som du blir invitert til. Gå til de som virkelig teller, og som du føler at du vil oppriktig liker å gå til. På den måten ville du egentlig ikke trenger å ha det ekstra flaske øl bare for å ha en god tid.

I tillegg

Hvordan kontrollere drikking over ferien. Velg partene at du vil delta.
Hvordan kontrollere drikking over ferien. Velg partene at du vil delta.

I tillegg er det et klokt trekk for deg å velge å ikke delta på øl-party type sammenkomster. Du kan være bevæpnet med de beste intensjoner og firmest av løser, men det ville ikke gjøre deg godt å ha for å tåle hard fristelse. Det er best å holde seg til små, intime sammenkomster der drikke av valget ikke kommer til å være den ølflaske.

La dine venner få vite om din hensikt ikke å drikke over helligdager. Vennene dine burde være der for å hjelpe deg å holde deg til din beslutning om ikke å overdrive helligdager. Faktisk, hvorfor ikke gjøre det et felles mål blant alle dere? Hold små sammenkomster med sunn mat og snacks og frukt juice i stedet for alkoholholdige drikkevarer.

Gå til festen med noen du stoler på og som vet om besluttsomhet. Det kommer til å være mindre av en byrde for deg hvis du har noen å se opp over deg når du går til en fest. Hvis du virkelig må, la partneren din være en å få drinker og måltider fra buffet tabellen, så ville du ikke trenger å møte fristelser.

Ha et glass tranebærjuice for hånden. Hvis du virkelig trenger å gå til en fest der alkohol blir servert, og hvor alle er forventet å drikke øl, sørg for at du har i hånden et glass club soda eller tranebærjuice. Denne måten, vil du føle at du passer inn, og ingen vil ha å tilby deg alkoholholdige drikkevarer (siden du ser ut som du allerede drikker deg mett).

Ferie spell merrymaking, fester, feiringer og mat. La dine venner få vite om din hensikt ikke å drikke over helligdager.
Ferie spell merrymaking, fester, feiringer og mat. La dine venner få vite om din hensikt ikke å drikke over helligdager.

Delta på AA-møter. Hvis du føler at alkohol kan virkelig være et problem for deg, så du kan ha nytte av å delta på møtene som vil gi deg konkrete tiltak og støtte om hvordan å bekjempe fristelsen av ølflaske.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene å hjelpe deg å kontrollere drikking over helligdager. Husk, det er virkelig ikke en god idé å bære byrden av denne løse alt selv. Pass på at du involverer så mye av betrodde venner eller familiemedlemmer til å hjelpe deg å holde sunn og bakrus-fri i løpet av ferien. Vet at alle offer vil være verdt det, og kanskje du finner ut at du nyter høytiden ikke trenger å gå med en voldsom hodepine morgenen etter. Lykke til!