E2h

Hvordan kjøpe uføreforsikring

Kjøpe deg uføreforsikring vil hjelpe deg å dekke dine utgifter i tilfelle at noe skjer med deg som vil gjøre deg i stand til å arbeide. En funksjonshemming forsikring tilbys av arbeidsgiver kan dekke opp til 60% av lønnen din, som ikke vil være nok til å støtte din familie bør du være i stand til å arbeide. Du kan supplere dette ved availing av en individuell funksjonshemming forsikring, som vanligvis dekker mellom 70-80% av inntektene dine. Hver forsikring er annerledes. I å kjøpe din egen, må du være svært forsiktig fordi selskapene kan finne mange smutthull slik at de ikke trenger å betale deg. Les videre for å lære mer om availing din egen funksjonshemming forsikring.

  • Gå til ulike forsikringsselskaper. Du har å sammenligne sin politikk og se hvilken som passer deg best. Ikke vær redd for å stille spørsmål, spesielt hvis disse spørsmålene vil opplyse deg i å velge den beste forsikring.
  • Ikke velge en billig forsikring. Den billigere forsikring, jo mindre du skal få av ytelser. Det kan ikke dekke alle dine utgifter. Det er bedre å benytte en dyrere en, så lenge du får pengene dine er verdt. Du vil finne det vanskeligere å hevde dine fordeler fordi denne typen forsikring har strengere politikk på funksjonshemminger som omfattes av forsikringen.
  • Spør din bedrift hvis de tilbyr uføreforsikring. Det er bra for du er dekket med en funksjonshemming forsikring i jobben din. Men det er alltid bedre hvis du fortsatt kjøpe en individuell uføreforsikring å fortsatt la deg forsørge familien, selv om du ikke kan arbeide.
  • Gjennom kontrakten grundig. Ikke gå glipp av et ord. Sørg for at du godtar bestemmelsene i kontrakten. De fleste selskaper vil finne hull i kontrakten for å minske mengden at de vil betale deg. Hvis du ikke er fornøyd med politikken, gå til et annet selskap til du finner den du finner mest givende.
  • Husk at bonuser og provisjoner inngår ikke i forsikringen. Beregn familiens økonomi, slik at du vil ha en idé om hvor mye du vil trenge månedlig. Du kan bruke disse tallene i å avgjøre hvilke forsikring å kjøpe. Ikke ta på fordelene som du vil motta bonuser og provisjoner at du kunne ha fått hadde du ikke blitt gjort i stand til å arbeide. Ingen forsikringsselskap vil gi for bonuser og provisjoner.


Hvordan kjøpe uføreforsikring. Gå til ulike forsikringsselskaper.
Hvordan kjøpe uføreforsikring. Gå til ulike forsikringsselskaper.

Det er veldig vanskelig å bli deaktivert fordi selv om du har funksjonshemming forsikring, reduserer det i stor grad det beløpet du mottar når du er fortsatt i stand til å arbeide. Har ingen forsikring i det hele tatt er langt verre. Huset ditt kan bli utelukket, kan du ikke gi for alle familiens behov, og verst av alt, kan du bli tvunget til å erklære konkurs. Utvinne fra konkurs er svært vanskelig, så tenk på det. Shop for en funksjonshemming forsikring som vil gi deg de beste fordelene bør tiden kommer at du ikke vil være i stand til å gå på jobb. Eksos alle muligheter, slik at du fortsatt kan forsørge familien.