E2h

Hvordan kjøpe reseptbelagte medisiner i mexico

Mens Mexico kan være betydelig mindre økonomisk robuste enn Europa

Mens Mexico kan være betydelig mindre økonomisk robuste enn Europa, betyr det ikke at det er et fattig land med noen konto. Mexico er et av de rikeste spansktalende land, og det er lett sentrum for handel i Central europeiske regionen. Den har en respektabel regjering som har jurisdiksjon over et stort område som har en god størrelse befolkning.

Som blir sagt

Hvordan kjøpe reseptbelagte medisiner i mexico. Mens mexico kan være betydelig mindre økonomisk robuste enn europa.
Hvordan kjøpe reseptbelagte medisiner i mexico. Mens mexico kan være betydelig mindre økonomisk robuste enn europa.

Som blir sagt, å kjøpe reseptbelagte medisiner i Mexico bør ikke være så mye av en risiko. Mens det kan være en sjelden forekomst av å ha forfalskninger, er det fortsatt usannsynlig å skje hvis du kjøper medisin fra anerkjente narkotika butikker som er over hele landet. Hvis du er fra nær grensen - stater som California, Arizona, New Mexico og Texas-du kan være lurt å vurdere å kjøre forbi grensen for å få narkotika i Mexico. På grunn av den svakere økonomien, er de fleste produktene selges for en mye mindre. Dette betyr at du kan gjøre betydelige besparelser ved å kjøpe din medisin fra Mexico i motsetning til i USA.

Her er hvordan du kan kjøpe reseptbelagte medisiner i Mexico:

Vet stoffet

Vet stoffet. Før du går til Mexico og krysset grensen, få detaljene riktig for narkotika først. Hva er merkenavnet og hva er generisk navn? Mens merkenavn kan være annerledes når du krysser grensen, er det generiske navnet ment å være universelle for nesten alle land. Du kan få disse detaljene fra emballasjen av medisiner selv eller fra den lille papir innsatsen som følger med i esken.

Kjenn dose

Kjenn dose. Dette er veldig viktig. Å vite riktig mengde av stoffet er avgjørende i å ha en ønsket terapeutisk effekt med medisinering. Spør legen din om det.

Få en resept

Gå til noen anerkjente stoff butikker eller apotek i byen. Gi resept til apoteket på vakt.
Gå til noen anerkjente stoff butikker eller apotek i byen. Gi resept til apoteket på vakt.

Få en resept. Du må kanskje få en resept fra en lokal lege i Mexico hvis du trenger en resept for å kjøpe den i USA. Bekymre deg ikke, lege kostnader er også relativt billigere i Mexico.

Gå til noen anerkjente stoff butikker eller apotek i byen

Gå til noen anerkjente stoff butikker eller apotek i byen. Du kan bruke Internett på forhånd, slik at du kan få veibeskrivelse til stedet. Det finnes to typer apotek i Mexico. De større er de eneste som har lov til å dispensere medisiner som er sagt å være "kontrollert". Disse inkluderer anti-psykotiske medikamenter og andre medisiner som kan bli misbrukt grunnet deres narkotiske virkninger.

Gi resept til apoteket på vakt

Gi resept til apoteket på vakt. Sørg for at du får riktig medikament med riktig dosering. Alltid dobbeltsjekke din kjøpt stoffet før du forlater stoffet butikken slik at du kan få den erstattet umiddelbart hvis det har vært noen feil.

Før du gjør noe av dette

Før du gjør noe av dette, alltid konsultere legen din først. Hvis han ikke tror at å gå til Mexico for å kjøpe medisinen ikke kan være en god idé, spør ham hvorfor. Hvis du er overbevist av hans logikk, så akt på hans råd. Skulle du tror noe annet, spør den oppfatning av en annen lege og se om du kan få noen til å gå god for kvaliteten på narkotika i Mexico.