E2h

Hvordan kjøpe et førstehjelpsskrin som en gave

Førstehjelp kits er flotte gaver for enhver anledning

Førstehjelp kits er flotte gaver for enhver anledning. Fordi ulykker synes å følge nesten alle rundt, er det en god idé å eie et førstehjelpsskrin. Settet kan ikke være nok til å behandle alvorlige skader eller sykdommer som følge av ulykker, men for små og minimal seg, kan et førstehjelpsskrin være et liv saver.

Akkurat som å gi noen annen form for gave, må du tenke på hensiktsmessigheten av gaven. Mer enn det, må du gaven til å være godt gjennomtenkt. Hvis du planlegger å gi noen et førstehjelpsskrin som en gave, vil du lære noen tidsbesparende tips i denne artikkelen.

  • Identifisere den viktigste bruken av førstehjelpsutstyr. En førstehjelp kit som du tar når du går på turer vil ha forskjellig innhold enn den du holder deg hjemme. Det er til og med forskjellig fra den som du må holde i bilen eller kjøretøyet.
  • Tilpasse innholdet i settet i henhold til mottakerens behov. For eksempel, hvis din venn elsker utendørs og ofte går camping, kanskje du ønsker å inkludere ikke bare det grunnleggende og essensielle (f.eks bandasjer, liniment, termometer, pinsetter, antiseptisk, hodepine og magesmerter medisiner, oral rehydrering tabletter, alkohol, bomull, teip, antibiotika kremer, liten saks, barberhøvel eller blad, desinfiserende, etc.), men også andre forsyninger som kan være nødvendig for nødhjelp når vennen din er ute camping. For eksempel legge vannrenseanlegg piller til settet, eller enda bedre, inkluderer camping vann filter. Pass på at det er mer enn nok nødhjelp og medisiner for ulike typer allergier (f.eks insektstikk, hud allergier fra kontakt med planter, etc.). Hvis vennen din er i ferd med å gå på et hav cruise, ikke glem medisin for sjø-sykdom.
  • Vurder også vekten og utformingen av settet. Den lettere vekt, jo bedre. Ikke kjøp en pakke som er like stor som en vanlig bag, ellers vil den ikke tjene sitt formål. Sørg også for at design og holdbarhet av settet er av god kvalitet. Hvis settet vil bli brakt utendørs, velger en laget av vanntett materiale. Hvis du vurderer en større pakke, kan du inkludere flere førstehjelp forsyninger som stropper og splinter, instant isposer, HLR munnstykke, liten lommelykt med ekstra batterier, et lite speil, osv.
  • Kastet i en lomme-størrelse førstehjelp guide. Dette kan være valgfritt, men kan komme i svært nyttig for mindre nødhjelp. Hvis du vil, kan du i stedet velge guide kort som oppsummerer førstehjelp instruksjoner for vanlige nødhjelp.
  • Ikke glem godteri. Hypoglykemi er vanlig blant mange mennesker, ikke bare blant diabetikere. Så, inkluderer godteri, eller kanskje noen få cookies, eller en annen kilde av instant energi for en hypoglykemisk person. Ta med en liten flaske (eller to flasker) av vann, også.
  • Pass på at de bedervelige rekvisita du inkluderer i settet har fortsatt en lang vei å gå før de respektive utløpsdatoer.

Hvordan kjøpe et førstehjelpsskrin som en gave. Identifisere den viktigste bruken av førstehjelpsutstyr.
Hvordan kjøpe et førstehjelpsskrin som en gave. Identifisere den viktigste bruken av førstehjelpsutstyr.

Hvis du vil at gaven skal være nyttig for mottakeren, må du tilpasse det etter en tiltenkte formål. Prøv forslagene i denne artikkelen, da, slik at din førstehjelp kit vil være godt verdsatt som en gave.