E2h

Hvordan justere beltet på en tredemølle

En tredemølle belte kan bli alvorlig skadet hvis venstre forskjøvet

En tredemølle belte kan bli alvorlig skadet hvis venstre forskjøvet. Og forskyvning forårsakes av to grunner: enten beltet raste til en side eller den har mistet sin spenning. Hvorvidt tredemølle er i bevegelse eller ikke, kan du fortsatt merke hvis beltet er skjevt. Uten riktig vedlikehold, feiljustert belte, hvis venstre Ruten vil bare rive kantene av beltet på grunn av kontinuerlig gni mot siden.

Før du kan begynne å justere beltet

Før du kan begynne å justere beltet, må du vite at det finnes to typer justeringer. Dette kan bli bestemt av typen av bolten. Ett slag av bolten har en heksagonal hode, mens den andre har en fastnøkkel hodet. Bruk riktig verktøy til rett jobb. Du kan finne justerboltene på tredemølle er tilbake roller. Sjekk det høyre hjulet først, og hvis justeringsbolten har en umbraconøkkel hodet, deretter fortsette med de to-bolt justeringen. Men hvis justeringsbolten er i form av en sekskant hode, deretter fortsette med enkelt bolt justering.

Hvordan justere beltet på en tredemølle. Prosedyre for to-bolt justering.
Hvordan justere beltet på en tredemølle. Prosedyre for to-bolt justering.

Her er fremgangsmåten for hvordan du justere remmen på en tredemølle.

Prosedyre for to-bolt justering

  • Se om beltet har raste til høyre. Hvis det har, har sikkerhetsnøkkelen fjernet og strømledningen koblet fra. Med bruk av unbrakonøkkel, rotere venstre bolten til venstre, deretter rotere høyre bolt til høyre, en kvart omdreining per bolt. Men hvis beltet har raste til venstre, ta ut sikkerhetsnøkkelen og trekke ut strømledningen. Bruke unbrakonøkkel, vri den venstre bolten til høyre, så du vrir høyre bolten til venstre, en kvart omdreining per bolt.
  • Ikke stram beltet for mye.
  • Koble strømledningen til kilden deretter plassere i sikkerhetsnøkkelen.
  • Bruk tredemøllen i flere minutter.
  • Gjenta denne prosedyren helt til løpebåndet er i sentrum.

En tredemølle belte kan bli alvorlig skadet hvis venstre forskjøvet. Se om beltet har raste til høyre.
En tredemølle belte kan bli alvorlig skadet hvis venstre forskjøvet. Se om beltet har raste til høyre.

Prosedyre for single-bolt justering

  • I tilfelle løpebåndet har falt ned til høyre, ta ut sikkerhetsnøkkelen og trekke ut støpslet. Bruk Allen fastnøkkel til å vri venstre bolten til venstre, bare en kvart omdreining. Koble til strømkabelen og pop i sikkerhetsnøkkelen. Bruk tredemøllen i flere minutter og gjenta prosessen helt til løpebåndet i på midten.
  • Dersom løpebåndet har falt ned til venstre, ta ut sikkerhetsnøkkelen og har strømledningen koblet fra. Med unbrakonøkkel, roter venstre bolten til høyre, bare en kvart omdreining. Plugg strømledningen og pop i sikkerhetsnøkkelen. Kjør tredemølle i flere minutter. Gjenta denne prosessen til du har sentrert løpebåndet.

For å sjekke om forskyvning er et resultat av tapt spenning

For å sjekke om forskyvning er et resultat av tapt spenning, slå av tredemøllen deretter heve beltet. Du bør være i stand til å heve den 03:57 inches høy, det vil si om spenningen er riktig. Ellers må du justere spenningen.