E2h

Hvordan holde seg i form med hjem work-outs

Holde seg i form er svært mye en del av ens personlige rutine i dagens hektiske verden for å holde tritt med de fysiske og psykiske krav i arbeidslivet og hjemme. Gym medlemskap har steget og mosjon klubber har spiret nesten overalt. Selv om du får mer motivasjon mens i et treningsstudio for å trene sammen med folk som ønsker å holde seg i form som deg, er det også mulig å holde seg i form gjør noen treningsøkter hjemme. Hjem trene rutiner gjør at du kan sette ditt eget tempo ved hjelp av minimal treningsutstyr eller ingen i det hele tatt. Nedenfor er noen tips.

  1. Ta en titt på din generelle fysiske tilstand for å finne ut hvilke områder av kroppen din vil dra nytte av målrettet arbeid-outs. Er musklene på undersiden av overarmene begynner å synke? Du utvikler en vom eller kjærlighet håndtak? Har du lett få sliten etter står eller går for en stund? Er dine skuldre begynner å henge, eller du føler at du nesten alltid henge slapt når du sitter? Er dine lår og legger får pløsete? Sjekk ut hvilke områder som trenger en god treningsøkt og konsentrere seg om disse, kombinert med annen stretching og limbering øvelser.
  2. Få en fysisk undersøkelse og konsultere legen din om hvilke typer trening du trenger og hva du kan gjøre hjemme. Det er alltid en god idé å få en fysisk vurdering før du tar fatt på en øvelse plan for å måle hvor mye stresser kroppen kan ta.
  3. Søke etter øvelser som du kan gjøre hjemme. Det finnes flere nettsteder der du kan lære riktig gjennomføring av ulike øvelser rettet mot ulike deler av kroppen. Ett nettsted som er gratis, komplett med full lengde videoer og andre instrukser for generell trening for ulike aldersgrupper er Scooby hjem bygningen treningsøktene . Netfit er også et bra sted å sjekke for hjem trene rutiner. Området har flere øvelser for nedre og øvre deler av kroppen for både nybegynnere og avanserte nivåer. Bare følg linkene fra midten høyre hånd navigasjon panel i lilla og lilla.
  4. Ha en liste over de øvelsene som du gjør i en daglig logg. Du bør inneholde dato og antall repetisjoner som du gjorde for en bestemt øvelse, slik at du kan overvåke utviklingen. Det ville være en god idé å ta en full lengde fotografi av deg selv før du starter din hjemme arbeid-outs, og ta et nytt bilde hver måned. Dette vil motivere deg til å fortsette med hjemme-trening fordi du faktisk kan se fremgangen din og forbedring.
  5. Still inn tid til slik at work-out. For noen er det svært gunstig for dem å starte dagen med minst 30 minutters trening. For andre, de ønsker å avslutte sitt arbeid dagen med en treningsøkt for å avlaste sin stress. Uansett tid du ønsker å gjøre din rutine, sørg for å holde den regelmessig og opprettholde den. Bruk komfortable klær når du trener. Sørg for at klærne ikke hindrer bevegelsene dine. Elastiske shorts og skjorter og svette drakter er ideelle. Beskytte føttene av seg tykke sokker og gummi sko og bruk hansker når det trengs.
  6. Få andre medlemmer av familien din til å trene med deg for å gjøre det mer morsomt og hyggelig. Du kan holde motivert til å holde treningen når du oppmuntre og støtte hverandre. Sette oppnåelige mål hver måned og utfordre dine familiemedlemmer til å gjøre det samme.

Mens holde seg i form ved å gjøre hjemme arbeid-outs er viktig

Hvordan holde seg i form med hjem work-outs. Søke etter øvelser som du kan gjøre hjemme.
Hvordan holde seg i form med hjem work-outs. Søke etter øvelser som du kan gjøre hjemme.

Mens holde seg i form ved å gjøre hjemme arbeid-outs er viktig, bør du også forstå at du trenger å hvile når du føler at musklene får sår. Det er ikke bra å straffe områder av kroppen som er sår med mer mosjon. La den hvile og komme seg. Opprettholde fleksibilitet med noen stretching og limbering øvelser og gå tilbake til rutine når kroppen har kommet seg.