E2h

Hvordan håndtere spasmer

Spasmer er plutselige ufrivillige muskelsammentrekninger eller en gruppe av muskler på grunn av et plutselig utbrudd av energi. Muskelspasmer er svært smertefullt, spesielt hvis du er engasjert i omfattende fysisk aktivitet. Det resulterer i betennelse i en muskel når det er overstretched eller revet. Ifølge leger, noen mennesker har ingen annen mulighet enn å gå til sykehuset på grunn av dette problemet. Faktisk kan spasmer være en alvorlig skade, spesielt hvis du ikke gir det noen medisinsk oppmerksomhet. Det kan føre til sterke smerter i korsryggen og gjøre det vanskelig for deg å flytte.

Hvordan håndtere spasmer. Gi musklene dine en pause.
Hvordan håndtere spasmer. Gi musklene dine en pause.

Den nedre del av ryggen er et vanlig sted for muskelspasmer å oppstå, men en krampe kan fremdeles forekomme i en hvilken som helst del av kroppen. For å bli kvitt denne skaden, her er noen tips for å administrere muskelspasmer.

  1. Oppsøke lege. Hvis krampe ikke leges og skaden fortsatt finnes i kroppen din, spør en lege for å finne den viktigste årsaken til krampe din. De kan gi deg nøyaktig og presis årsak og samtidig vil de være i stand til å gi deg riktig medisinering for å helbrede din krampe riktig, og gi nyttige trening metoder for å hindre dem.
  2. Gi musklene dine en pause. Hvile i noen dager, og gi tid til å la den delen av kroppen som har en trekning for å komme seg. Hvis du føler at muskelen er fortsatt verkende, betyr det bare at du fortsatt trenger lengre tid til å hvile fordi krampe kan få verste. Ta noen dager fri for å hvile kroppen.
  3. Ha en riktig kosthold og spise sunn mat. Spis mat som inneholder mye proteiner, vitaminer og mineraler. En av de mange årsaker muskelspasmer er dårlig ernæring og, i prosessen, en dårlig immunsystem. Så vær sunt og holde seg i form. For å legge til mer næring til kroppen din, må du ta multivitaminer daglig for å sørge for at mineral og vitamin basen er stabil.
  4. Drikke åtte glass vann daglig. Dehydrering kan også forårsake muskelspasmer. For å forhindre at kroppen din dehydrerende, alltid ta i vann, mest spesielt om sommeren.
  5. Delta i fleksibilitet øvelser for å forebygge muskelkramper. Stretching er en god måte å få musklene sterke og stabilisert.
  6. Masser musklene som har krampe. Det kan være smertefullt, så prøv og klarer å massere muskelen forsiktig og jevnt. Vær forsiktig så du ikke over-massasje musklene fordi dette kan forverre spasmer.
  7. Unn musklene dine med is eller varmepakninger. Dette vil hjelpe deg lette muskelspasmer. Påfør varme i 20 minutter, eller du kan bruke ispose. Etter 20 minutter, gjelder både pakker vice versa. Gjør dette flere ganger. Så ta en varm dusj og utsett kramper muskelen direkte til varmen.

Muskelspasmer er ofte fysiske manifestasjoner som kroppen er over-øve seg. Prøv å ikke øve for mye innsats, og være konsekvent med å ta i vitaminer. Noen ganger kan fysiske løsninger fungerer, for eksempel massasje. Men for å være sikker, ta kontakt med legen din, bare for å bekrefte dine spasmer er ikke forårsaket av noe mer alvorlig.