E2h

Hvordan gjøre triceps extension øvelser for seniorer

Folk i moden alder trenger å holde seg aktiv og fysisk form for å holde kroppen i førsteklasses stand. Utvide ens energi og handlekraft er ikke om å finne en mirakelkur lenger. Det er et spørsmål om bare å holde en sunn livsstil, og dette først og fremst innebærer foretaket riktig fitness diett. Hvis du er en senior, husker at det er et spørsmål om å kombinere cardio øvelser med styrke og utholdenhetstrening. Selvfølgelig er det viktig at du rådfører deg med en lege først, men når du først får go-signal, er en av de beste øvelsene du kan gjøre for triceps extension øvelser. Triceps er den store muskler langs baksiden av den øvre arm. Her er hva du kan gjøre for å utøve dette området:

  1. Finn en komfortabel stol som passer akkurat for din størrelse, betydning, støtter det fullt ut din rett tilbake, og dine kneskålene er rett mot kanten av setet. Du bør også være i stand til å holde føttene flatt mot gulvet.
  2. Anskaffe en dumbbell, en veldig lett en som du føler deg komfortabel med. Du ønsker ikke å overanstrenge musklene dine. Husk at det er best å starte med lette vekter først og utføre flere repetisjoner med dem. Deretter gradvis nivå opp til tyngre og tyngre vekter.
  3. Med høyre hånd holder dumbbell, plassere din høyre albue ved siden av hodet ditt, med overarmen parallelt med hodet. Armen skal være danner en slags en L-form på dette punktet, med underarmen (den delen av armen fra albuen til håndleddet) som strekker seg til baksiden av hodet ditt. Bruk venstre hånd til å støtte høyre albue.
  4. Senk høyre underarm og løft, men vær forsiktig så du ikke overextend det. Du kan utvide underarm ca 20 grader korte til å heve den til en rett linje. Det er viktig at du holder underarmen rett til enhver tid. Bruk albuen som et omdreiningspunkt.

Hvordan gjøre triceps extension øvelser for seniorer. Anskaffe en dumbbell.
Hvordan gjøre triceps extension øvelser for seniorer. Anskaffe en dumbbell.

Alle i hele denne rutinen huske å holde ryggen bøyes, magemusklene stramt, albuene låst og skuldrene nivå. Husk at du arbeider triceps, så utlede momentum derfra, og ikke fra en hvilken som helst annen del av kroppen din. Definitivt unngå rocking eller krampetrekninger kroppen din, eller flagrende albuene rundt, på noe punkt i denne rutinen.

  1. Gjenta hele prosessen med å løfte og senke dumbbell med høyre arm, for 3 sett med 15 repetisjoner hver (anbefales). Ta ca 3 sekunder å løfte armen, og en annen 3 sekunder for å senke det.
  2. Etter settet, gjøre den samme prosedyren med venstre arm.
  3. Husk å puste riktig og unngå å holde pusten. Pust mens du senke dumbbell og puster under løftet.

Nøkkelen til denne rutinen er ikke fart, men kontroll

Nøkkelen til denne rutinen er ikke fart, men kontroll. Med høyre hånd holder dumbbell.
Nøkkelen til denne rutinen er ikke fart, men kontroll. Med høyre hånd holder dumbbell.

Nøkkelen til denne rutinen er ikke fart, men kontroll. Fokuser på skjemaet for hver repetisjon, se om din holdning er riktig, hvis du plasserer stress og bevegelse på riktig muskel, og hvis du puster riktig. Alltid huske på at med nesten alt, øvelse gjør mester og fordelene kommer med tiden. Ha det gøy!