E2h

Hvordan gjøre sonen kosthold

Med det økende antall helseproblemer som involverer fedme

Med det økende antall helseproblemer som involverer fedme, er vektkontroll programmer blir mer populært. Kanskje en av de mest populære vekttap programmer i dag er sonen diett, popularisert av boken, The Zone skrevet av Dr. Barry Sears og utgitt i 1995. Dr. Sears er en pioner innen bioteknologi og ernæringsmessige forskning. Ifølge Dr. Sears boken ble skrevet for å hjelpe kardiologer i å få kunnskap om hvordan å bruke mat som om det var et medikament for å behandle hjertesykdommer og diabetes. Men mange mennesker oppfatter det som en diett bok. De to sykdommene nevnt er knyttet til den underliggende hormonelle forstyrrelser som forårsaker fedme.

De fleste foretrekker denne sonen diett over noen vekttap piller rett og slett fordi det inkluderer et måltid plan som er mer oppnåelig og betyr ikke at du hopper over et måltid. Denne dietten oppfordrer deg til å spise riktig mengde kalorier fra karbohydrater, protein og fett i et fast forhold. Nøkkelen til sonen diett er den hormonelle balansen du oppnå mens du spiser din nøye forberedt måltid. Dette måltidet består av en nøyaktig balansert system av 40% karbohydrater, 30% fett og 30% protein. Enkelt sagt, du faktisk får til å spise et skikkelig måltid mens du er på en diett. Bortsett fra det, er snacks ikke forbudt mens du er Zone slanking. Så lenge du oppnår riktig forhold, all mat er vekttap matvarer slik at du kan kontrollere kroppens insulin.

Hvordan gjøre sonen kosthold. Med det økende antall helseproblemer som involverer fedme.
Hvordan gjøre sonen kosthold. Med det økende antall helseproblemer som involverer fedme.

Her er hvordan å følge de grunnleggende reglene i sonen diett:

  • Innen en time etter å ha våknet opp, har en sone måltid eller en snack.
  • Enten du er sulten eller ikke, spise på et intervall på 4 til 6 timer eller 2 til 2 ½ timer etter en matbit.
  • Evaluer din sult nivå før hvert måltid eller mellommåltid. Hvis du ikke er sulten og du har et klart sinn, disse er tegn på at du bor innenfor sonen.
  • Sørg for å drikke 8 8-oz glass vann hver dag.
  • Begynn måltid eller snack med en lav-fett protein. Deretter legge inn noen gode karbohydrater med lav glykemisk indeks, som frukt og grønnsaker, og deretter legge på de gode fettstoffer som olivenolje, nøtter, fisk, olje og avokado.
  • For menn, bør den vanlige måltid protein veie ca 4 gram, mens for kvinner er det vanligvis 3 gram.

Ingen mat er helt forbudt i sonen diett

Ingen mat er helt forbudt i sonen diett, det er bare behov for å spise mat i moderate mengder. Sonen ikke fortelle deg å spise færre kalorier, som i mange andre dietter. Essensen av planen er å kontrollere balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett til hvert måltid. Dette betyr å spise mindre til hvert måltid, men å spise oftere i løpet av dagen.

Ingen mat er helt forbudt i sonen diett. Som i alle andre vekttap plan.
Ingen mat er helt forbudt i sonen diett. Som i alle andre vekttap plan.

"The Zone er egentlig ikke en diett bok, men et vitnesbyrd om kraften i mat i å kontrollere hormonelle responsen," sier Dr. Sears.

Som i alle andre vekttap plan

Som i alle andre vekttap plan, det er ingen quick fix til vekttap problemer. Unngå å falle i yo-yo kosthold felle, der du stoppe når du kommer til ønsket vekt. Det er en livsstil endring, måltidet plan kombinert med fettforbrenning øvelser.