E2h

Hvordan gjøre populære avspenningsteknikker

Hva en stressende liv vi alle lever hver dag

Hva en stressende liv vi alle lever hver dag! Tror ikke du noen ganger føler trykket under føttene og vekten på skuldrene mens du administrere den daglige krav til arbeid, familie plikter og sosialt ansvar? Utfordringene i moderne livsstil forårsaker mange av oss til å brenne ut og ønsker å søke pusterom nå og da gjennom fritid, ferier og varierte former for avslapning.

Det er populære avslapping teknikker som kan hjelpe deg å opprettholde din daglige balanse og samtidig hjelpe deg å bekjempe angst og fremme terapeutiske resultater. Følgende er noen av disse teknikkene:

  1. Meditasjon - Denne teknikken er veldig effektiv hvis du gjør det i en komfortabel posisjon og i en bidrar sted. Du kan velge en rolig, kjølig rom hvor du kan spre et teppe eller matte i midten for du sitter på. Du kan likeså meditere med et tent stearinlys foran deg som du sitter med bena i kors i en lotus stilling.
  2. Pusteøvelser - Slow, hjelper dyp pusting du slipper indre spenning og lar deg løsne opp. Det spiller egentlig ingen rolle hvor du puster kommer fra - enten fra mellomgulv, lungene eller magen, hva som er viktig er den langsomme handling puste inn luft inn og ut kroppen din. Som lungene, magen og membranen kontrakt med gjentatte inntak av oksygen, blodsirkulasjon bedres, dermed gjør deg avslappet og beroliget.
  3. Visualisering - Fokuser tankene dine på et bilde som du forbinder med noe du liker. Med øynene lukket, tror på en stille og rolig sted. Det kan være en stille gård eller en rolig innsjø. Du kan også tenke på en person eller en ting. Uansett hva det er som du velger å visualisere, sørg for at du kobler den til noe hyggelig og lys.
  4. Nynner eller synger - Mens du sitter lotus stil, kan du sakte nynne en mild, beroligende sang. Det kan være en vuggesang, en kjærlighetssang eller til og med kjenningsmelodien med din ektefelle. Du kan likeså resitere noen meningsfulle vers veldig sakte og mykt - om og om igjen.
  5. Endring av miljø - besøke andre steder er en god terapi for ens mentale tilstand. En endring av omgivelsene reduserer absolutt depresjon. Det bidrar også til en revitalisering og fornyet interesse i livet.
  6. Få en massasje - Gå til spas og massasje sentre har fått mye popularitet i disse dager. Faktisk, å ha en massasje er en veldig god helse praksis som det bidrar til å tone ned musklene og forbedrer blodsirkulasjonen. Noen mennesker som ikke har tid til å få regelmessige massasjer fra spas velger å kjøpe sin egen massasjestol, slik at de kan ha massasje når de vil. Nå gir en massasje er like terapeutisk som å få en. Hvis du ønsker å lære hvordan du kan gi en massasje, kan du melde deg på massasje terapi skoler der du kan lære hvordan du kan gi en avslappende massasje til andre.

Uansett avspenningsteknikk du bruker til å de-stress selv

Hvordan gjøre populære avspenningsteknikker. Nynner eller synger.
Hvordan gjøre populære avspenningsteknikker. Nynner eller synger.

Uansett avspenningsteknikk du bruker til å de-stress selv, bare sørg for at du allot ordinær tid for det. Husk også at noen ganger alt som trengs for å virkelig slappe av gjør en regelmessig mosjon. En klassisk avspenningsteknikk, kan trening slette spenningen fra kroppen din mens den firmaer opp musklene og styrker skjelettet ditt.