E2h

Hvordan gå fra stresset ut for å roe

Moderne liv er så hektisk

Moderne liv er så hektisk. Det virker som du alltid er i hast. Du ønsker alltid å være et sted på så kort tid. Du ønsker å oppnå mange ting umiddelbart. Selv om du har den luksus av tid, virker det som du alltid går tom for tid. Ironisk, jo raskere du går, jo mer du overvelde deg. Du ender opp med følelsen mer stresset. Og stress, selvsagt, til slutt, kommer inn i deg. Her er noen tiltak på hvordan du kan gå fra å være stresset ut for å roe:

Hvordan gå fra stresset ut for å roe. Finn tid til å bremse ned.
Hvordan gå fra stresset ut for å roe. Finn tid til å bremse ned.

  1. Puste riktig. Gjør det sakte og dypt. Vite mer om teknikker involvert i magen eller abdominal pust. I utgangspunktet, disse teknikkene er enkle. Du kan legge ryggen flatt på gulvet. Deretter plasserer du begge hendene rett over den midtre delen av magen din. Mens du puster inn og ut, forsøke å la deg magen gå opp og ned. La deg hendene test hvis magen er faktisk stigende og fallende riktig. Når du har mestret metoden, kan du gå til neste nivå. Du kan allerede prøve å puste mens sitteplasser eller stående. Du kan referere til tilgjengelige bøker i biblioteket, eller du kan bare søke på nettet. De pusteteknikker kan øke oksygen i blodet. Som ber hjernen din til å redusere kroppens stresshormoner.
  2. Finn tid til å bremse ned. Ring din beste venn. Vit hva du har gått glipp av i det siste. Betal din nabo et besøk. Spør om hva som skjedde i den siste nabo foreningens møte. Disse enkle aktiviteter la endorfiner å bli utgitt. Utgivelsen er nyttig i å forbedre din følelse av velvære, og gir deg muligheten til å slappe av og litt kvalitetstid å roe ned.
  3. Gå for sunn mat. Når du kan, unngå disse syndige mat - stekt og fet. Du bør også holde seg borte fra alkohol, koffein og sukker. De mat valg kan øke kroppens indre varme. Den interne varmen fører til stress. Så, selvsagt, er det klokere for deg å gå for fisk, magert kjøtt, grønnsaker, frisk frukt og rikelig med kaldt vann.
  4. Gjøre noen øvelser. Trene kan være en god måte å avlaste stress. Det trenger ikke å være lang og anstrengende. Faktisk kan tilbringer omtrent 20 eller 30 minutter daglig også forbedre din fysiske fatning. Bare velg med omhu hva slags trening som passer for din livsstil. Du kan også prøve å gjøre noen meditasjoner før du starter dagen. Du kan tildele fem minutter av rolig tid. Dette kan sikkert sette vår dag tempo.
  5. Ta en dukkert. Ja, ta dette bokstavelig. Ta lange dusjer. Tilbringe tid i et boblebad. Dypp i et basseng. Eksperter hevder at vannet kan i stor grad redusere fysisk stress. Det eliminerer de negative "vibes".

Arbeider for hardt eller beveger seg for fort kan motivere deg til å gjøre det bedre i ditt eget yrkesliv. Men ikke glem at du også skylder det til deg selv å lete etter dine personlige liv. Finne en balanse mellom arbeid og avslapning. Du fortjener å ha en pause.