E2h

Hvordan forstå ulike meditasjonsteknikker

Meditasjon lar deg kontrollere tankene dine til å heve ditt nivå av bevissthet, og øke bevisstheten om ditt indre og dine omgivelser. Det finnes ulike typer meditasjon teknikker du kan bruke, men din vei i å lære meditasjon vil avhenge av din personlighet og formål for meditasjon.

Hvordan forstå ulike meditasjonsteknikker. Kontemplative meditasjonsteknikker gjør du forstå den åndelige konseptet i å gjøre bruk av intelligens for å frigjøre tankene dine fra det som skjer rundt deg.
Hvordan forstå ulike meditasjonsteknikker. Kontemplative meditasjonsteknikker gjør du forstå den åndelige konseptet i å gjøre bruk av intelligens for å frigjøre tankene dine fra det som skjer rundt deg.

Meditasjon fordeler også varierer avhengig av formålet med teknikken. Resultatet og formålet med Vipassana meditasjon kan være forskjellig fra en Chakra eller Zen basert meditasjon teknikk.

Meditasjon teknikker kommer fra bestemte opprinnelse og avhenger kulturen de kommer fra. Det kan være kristen, ikke-sekterisk, eller buddhistiske basert. Noen meditasjon teknikker brukes til å roe ned sinnet, mens andre brukes til å balansere dine chakra. Meditasjonsteknikker som klare følelsesmessige blokkeringer er også forskjellig fra de som brukes for healing, for kreativ problemløsning, eller for å balansere din energi.

Ekspansive meditasjonsteknikker tillate deg å observere, reflektere og ha fri flyt tanker, mens konsentrert teknikker gjør du fokusere på bestemte objekter. For deg å maksimere meditasjon fordeler, må du være i et hyggelig, rolig, rolig sted som ville tillate deg å konsentrere seg og sette tankene dine i fred.

Kinesthetic meditasjonsteknikker bruke pust og stillinger for å vekke din serpent power.
Kinesthetic meditasjonsteknikker bruke pust og stillinger for å vekke din serpent power.

Sunny Jamiel, som har hatt en interesse i meditasjonsteknikker for de siste 10 årene, klassifiserer teknikker i fire kategorier: Visual (som er videre klassifisert som objektiv og subjektiv Visua) l, auditiv, ettertenksom, og Kinestetisk.

  • Subjektiv Visual Meditasjon, sier han, bruker kraften i sinnet til å tenke og plassere en person i bestemte situasjoner eller opplevelser. Self-healing, Chakra teknikk, og Vipassana meditasjon faller inn under denne gruppen.
  • I Objective Visual Meditasjon, kommer objekter som brukes til å hjelpe deg å fokusere slik at mindfulness og evne til å konsentrere seg er økt. Objekter som brukes til å fokusere kan være et kors, flammen av en brennende stearinlys, eller et bilde.
  • Japa er et eksempel på en Auditory meditasjonsteknikk som bruker kraften av lyd. Repetisjon av et ord, et navn som Allah eller Jehova, et vers fra Skriften, eller lyder som OM, gjentas mentalt eller verbalt øker en persons konsentrasjon.
  • Kontemplative meditasjonsteknikker gjør du forstå den åndelige konseptet i å gjøre bruk av intelligens for å frigjøre tankene dine fra det som skjer rundt deg. Du gjør bruk av din makt resonnement å gjøre følelse av hva som skjer. Du går utover logikk og prøve å analysere ting ved å svare kraftige spørsmål. Zen mestere er kjent for å bruke denne typen meditasjon teknikk.
  • Kinesthetic Meditasjonsteknikker bruke pust og stillinger for å vekke din Serpent Power, et åndelig strøm kalles Kundalini som er funnet på ryggsøylen nedre ende. Yoga øvelser brukes for dette formålet. Denne teknikken gjør bruk av pustebevegelser til koble dine følelser og tanker. Ved ganske enkelt å ta dype åndedrag, tar du kontroll over dine tanker og følelser.

Læring meditasjon og de ulike meditasjonsteknikker bør føle deg som en komplett person, avslappet og i kontakt med dine følelser, med et høyere nivå av oppmerksomhet og ønskede resultater oppnås. Enten du bruker meditasjon på nettet, Vipassana meditasjon, Chakra eller Zen, meditasjon fordelene du få bør få deg til å føle deg fornyet og lykkeligere, ditt nivå av bevissthet hevet og sinnet rolig.