E2h

Hvordan forstå sykdommer som påvirker bein helse

Ernæring og vitaminer for bedre beinhelse er vanligvis bare med høy bekymring for folk som allerede går inn inn i alderdommen. De fleste tenker ikke på sine bein styrke i yngre alder, tenker at osteoporose bare skjer med eldre mennesker. Osteoporose gjør virkelig target meste eldre kvinner. Men dette skjelettsykdommer ikke unnskylde yngre kvinner eller menn. Det er derfor å ta vare på beinhelse er høyst nødvendig, selv om du fortsatt er ung, aktiv og sunn.

Hvordan forstå sykdommer som påvirker bein helse. Øk inntaket av kalsium hver dag.
Hvordan forstå sykdommer som påvirker bein helse. Øk inntaket av kalsium hver dag.

Du sikkert ikke ønsker å ende opp med å gjøre osteoporose øvelser eller ta bein kosttilskudd som strontium for bein. Komme informert så tidlig som mulig om bein sykdommer og hvordan du tar vare på dine bein er nødvendig. Her er noen av de vanligste sykdommer som påvirker bein styrke:

  1. Osteoporose. Denne sykdommen er utvilsomt den vanligste av bein sykdommer. Bone osteoporose skjer når benet reduserer sin styrke og tetthet. Denne sykdommen føre bein å tynn, noe som gjør dem svært utsatt for lett beinbrudd.
  2. Pagefs sykdom i ben. Dette er en av de kroniske bensykdommer. Når du har denne sykdommen, vil bein være forstørret, noe som kan føre til beins deformasjon. Når dette skjer, vil benet være tett, skjøre og sårbare for overdreven sammenbrudd. Du vil bare legge merke til denne sykdommen gjennom skjelettsmerter, frakturer, deformiteter, og leddgikt.
  3. Avaskulær nekrose. Det kan føre til døden av benet ved å hindre en god tilførsel av blod til benet. Lider av denne sykdommen opplever alvorlige og uutholdelig smerte i benet.
  4. Rakitt. ​​Barn hovedsakelig lider av denne sykdommen, forårsaket av en kalsium mangel. Når denne sykdommen angriper en person, vil pasienten expereince problemer og noen ganger svikt i innskudds mineraler i knoklene deres.
  5. Osteomyelitt. Bakterier som danner puss er årsaken til dette benet infeksjon. Akkurat som osteoporose, myker denne sykdommen og svekker beinet, fører til beinet breaking.

Heldigvis er du ikke igjen ubevæpnet, fordi det finnes måter du kan hindre disse bein sykdommer.

Si nei-nei til dine dårlige vaner. Ta bein kosttilskudd for bedre beinhelse.
Si nei-nei til dine dårlige vaner. Ta bein kosttilskudd for bedre beinhelse.

  1. Øk inntaket av kalsium hver dag. Eksperter mener at den eneste veien til bedre beinhelse er å ta i mer kalsium. Selvfølgelig bør du også satse på andre bein ernæring og vitaminer som vitamin C, vitamin K, kalium og magnesium. Men kalsium bør være prioritet inntak. Den anbefalte mengden kalsium du bør ta for å hindre bein sykdommer er tre porsjoner.
  2. Trening. Stretching, turgåing, og jogging ikke bare holde kroppen frisk, men dine bein sunt, også. Du kan løfte vekter også å styrke bein. For sikker, vil du bli lykkeligere å gjøre regelmessige øvelser enn å gjøre osteoporose øvelser.
  3. Møt mr. Solskinn. Gå ut og føle den myke varmen fra solen i morgen. Dette er en god kilde til vitamin K, et viktig vitamin for bedre beinhelse.
  4. Si nei-nei til dine dårlige vaner. Røyking og alkohol inntak øker risikoen for bein sykdommer. Hvis du ikke kan helt fjerne disse lastene, i det minste holde dem på et minimum.
  5. Ta bein kosttilskudd for bedre beinhelse. Strontium og kalsium kosttilskudd hjelpe med å opprettholde den nødvendige ligningen for bedre beinhelse. Dette kan være et godt alternativ til å spise mat som er rik på kalsium, selv om sistnevnte er alltid bedre.

Du ønsker ikke noen av bein sykdommer å slår deg før du begynner å forfølge bedre beinhelse.