E2h

Hvordan forstå stemningen øke kraften av sjokolade

Som barn

Som barn, vi har elsket å spise sjokolade og som vi ble eldre, sjokolade cravings egentlig aldri stoppet. Sjokolade er en av de vanligste favoritt smaker, og hvis du ser hardt nok, kan du finne det meste dekket i sjokolade, fra frukt og pretzels til insekter og bacon. Mange kulturer anser sjokolade en høyt verdsatt element. Selv sjokolade ikke var nødvendigvis merket som "god mat" av folk flest, mange vitenskapelige studier viser nå at sjokolade kan være gunstig for helsen. Sjokolade kom fra behandlet kakao bønner. Når kakao bønner er smeltet eller bakken, er sluttproduktet kalles "sjokolade brennevin". De resterende fett komponent kalles "kakaosmør" mens de resterende nonfat del som ofte malt til pulver kalles "kakaopulver". Forskjellige ingredienser i ulike mengder legges til produsere ulike sjokoladeprodukter. De fleste av disse ingrediensene omfatter sukker, melk, vanilje, muskat og vegetabilske oljer. Imidlertid, i henhold til en rekke vitenskapelige studier, er den mest fordelaktige av alle typer av sjokolade mørk sjokolade.

Blanding sukker, vil fett og kakao gi deg mørk sjokolade. Siden det ikke er noen andre ingredienser som melk for å gjøre det mer attraktivt for smaksløkene, vil mørk sjokolade være bitter i smaken. Noen mennesker foretrekker dette, noe som kan være en veldig god ting, siden det har blitt sagt at jo høyere cacao innhold, jo større helsemessige fordeler. Mørk sjokolade inneholder antioksidanter som kalles flavonoider. Flavonoider hjelpemiddel i å øke blodgjennomstrømningen i hjernen som vil bidra til å holde deg våken i minst to til tre timer. Kroppene våre trenger antioksidanter fordi det bremser ned aldring og forhindre skade på cellene våre og arterier, og dermed minimere risikoen for hjertesykdom. Antioksidanter også oppfordre produksjonen av nitrogenoksid i kroppen vår, noe som kan bidra til å senke blodtrykket. Flavonoider også hjelpe å øke blodgjennomstrømningen i hjernen, noe som vil bidra til å holde deg våken i minst to timer. Videre mørk sjokolade inneholder theoboromine som i likhet koffein, vil gi deg den energien boost du trenger minus jittering og urolig. Mørk sjokolade også inneholde en god mengde serotonin som er en god anti-depressant. Det stimulerer også kroppens endorfiner produksjon som vil hjelpe kroppen vår takle smerte og forbedre vårt humør.

Hvordan forstå stemningen øke kraften av sjokolade. Som barn.
Hvordan forstå stemningen øke kraften av sjokolade. Som barn.

Selv om vi har påpekt en rekke helsemessige fordeler som du kan få fra å spise mørk sjokolade, betyr ikke dette at du kan begynne å ta det overdrevet. Mørk sjokolade har fortsatt kalorier og fett som du må se opp for. Minst 400 kalorier kan bli funnet i en 100 gram bar av mørk sjokolade og at tallet alene bør få deg til å tenke to ganger om å konsumere mørk sjokolade overdrevet. Heldigvis er mørk sjokolade ofte rike og glatt, og er tilfredsstillende når du bare spise litt. Tillat deg selv å nyte en liten bar av mørk sjokolade eller en kopp varm sjokolade daglig for å få sårt tiltrengt dose humør øke kraft hver dag.