E2h

Hvordan forstå Medicaid og Medicare fordeler

Medicaid programmer ble opprettet for å føderalt finansiere helseforsikring for personer med lav inntekt eller de som er deaktivert. Det finnes ulike typer programmer tilgjengelig for ulike tilstander, og det er ditt ansvar å finne ut de forskjellige krav og fordeler for å komme inn et slikt program. Medicaid vil vanligvis dekke grunnleggende tjenester som in-pasient og polikliniske omsorg, laboratoriearbeid, resepter, tannlege og graviditet tjenester, samt omsorg for sykehjem. Du bør forstå hva fordelene er, slik at du vet hva du kan forvente fra din Medicaid eller Medicare dekning.

  • Finn ut hvilken gruppe du tilhører. Det er ulike grupper eller kategorier som omfattes av Medicaid. Finn ut om du er kvalifisert for slike grupper. Programmet er vanligvis tilgjengelig for de med lav inntekt enkeltpersoner, som barn, deres foresatte, gravide, eldre personer og de som er deaktivert. Texas sier at barn under 18 år, som bor sammen med sine foreldre, er kvalifisert for en Medicaid-programmet. I Florida, må du være under 19 år. Naturligvis, må du være en amerikansk statsborger for å kunne motta disse fordelene.
  • Gjennomgå de økonomiske kravene. Siden Medicaid støtter lav inntekt enkeltpersoner, må visse kvalifikasjoner settes til å være i stand til å være kvalifisert for programmet. Det vil være forskjellig fra varierende stater. De fleste stater vil støtte personer med inntekt på 133% under nivået av fattigdom. Mer enn dette, må en individuell heller ikke overstige 1500€ i tellbar eiendeler. Disse eiendelene inkluderer ikke primærkilde, hjem og flere personlige effekter.
  • Finn ut om du har co-betaling. Noen HMO pakker kan kreve at du betaler en egenandel gebyr. Selv om ikke altfor stor et beløp, er det likevel viktig at du finner ut om du trenger å betale denne avgiften, når du er kvalifisert for Medicaid dekning. Sjekk for å se om staten tilbyr alternativer for å tilpasse dekning slik du ønsker det.
  • Ikke bekymre deg hvis du er medisinsk trengende. Selv om du jevnlig har en høy mengde av medisinske regninger, kan du likevel være kvalifisert for Medicaid dekning. Hvis du har høye månedlige medisinske regninger, men din inntekt eller eiendeler overstiger de nødvendige grensene, kan du fortsatt få dekning, forutsatt at du har "andel av kostnadene", som betyr at Medicaid vil betale for en del av de medisinske regninger å hjelpe deg ut .
  • Ring det lokale Medicaid kontor. For å være sikker på fordeler og kvalifikasjonskrav, kontakt din lokale Medicaid eller Medicare kontor. Siden det er ulike krav per stat, er det best å kontakte kontoret og få den informasjonen du trenger. Du kan be om kontaktinformasjon fra statens helse-og omsorgsminister avdeling hvis du ikke har noen ide om Medicaid numre.

Hvordan forstå medicaid og medicare fordeler. Finn ut hvilken gruppe du tilhører.
Hvordan forstå medicaid og medicare fordeler. Finn ut hvilken gruppe du tilhører.

Bli flittig i forskning om Medicaid og Medicare fordeler slik at du vet hva du kan forvente. Det er best å være informert om disse offentlige finansierte programmer slik at du kan få mest mulig ut av det. Selvfølgelig ville det være bedre hvis du holder deg frisk hele tiden, så du vil ikke engang trenger å gjøre bruk av Medicaid eller Medicare dekning.