E2h

Hvordan forhindre griner aches tilbake naturlig

Griner rygg smerter er alltid holdning-relaterte

Griner rygg smerter er alltid holdning-relatert. Eller er de? Ikke egentlig. Dårlig holdning er bare en av årsakene bak griner rygg smerter. De andre årsakene er:

  • Fysisk anstrengelse som bærer og flytter tung belastning.
  • Degenerative som med tilfeller av stigende alder fordi knoklene vokse sprø og myk.
  • Svangerskapet fordi en kvinnes ryggen er utsatt for press fra en voksende mage legger press på den nedre delen av ryggen.
  • Skiveprolaps, noe som vanligvis skjer etter en slip eller et stygt fall.
  • Medisinsk i naturen i tilfeller av osteoporose, dysmenoré, bein kreft, leddgikt og visse typer sår.
  • Å være overvektig - en struttende mage mest spesielt gjør det vanskelig for korsryggen å tåle vekten og nervene kommer i klem som fører til griner rygg smerter.

Hvordan forhindre griner aches tilbake naturlig. Forholde seg til kilden.
Hvordan forhindre griner aches tilbake naturlig. Forholde seg til kilden.

Griner tilbake aches betyr at de er kronisk slik at du opplever smerte ofte og uten noen åpenbar årsak. Dette kan virkelig føre til noe mer alvorlig med mindre du tar de nødvendige skritt nå og hindre dette fra å ta over livet ditt.

Her finnes måter å hindre griner aches tilbake den naturlige måten (uten resept eller OTC meds):

  1. Forholde seg til kilden. Folk blir griner tilbake smerter fra så enkelt som å sitte på feil måte i en stol og sov i en posisjon som er helt klart ikke bra for ryggen. Du må gjøre det din oppgave å håndtere hva det er som vil få deg til å oppleve griner rygg smerter. Hvordan vil du løse sitte og sove problemer? Kjøp en ergonomisk stol og en støtte madrass. Se etter de som spesielt godkjent av kiropraktikk og ortopediske foreninger. Disse vil gjøre underverker for å gi all den støtte ryggen behov.
  2. Holde vekten nede. Som i den mest ideelle vekt for din høyde. Du kan finne dette ut fra din lege eller fra denne linken deaktivert-world.com . Kartet vil fortelle deg dine mål vekt for din høyde. Opprettholde vekten til sin ideelle antallet vil spare deg ikke bare fra vondt i ryggen som fører til uførhet, men også fra å anskaffe sykdommer relatert til fedme.
  3. Få nok vitamin D. Du trenger 2000 internasjonale enheter av vitamin D daglig som du kan få fra eksponering til solen i ca 15 minutter, og med vitamin D-rik mat i din diett f.eks egg, hermetisk tunfisk i olje, laks, sopp, fiskelever olje, sardiner, biff og kylling leveren. Vitamin D forebygger benskjørhet i kroppen din mens fremme styrken i skjelettet. Hvis du er gravid og ønsker å ta et vitamin D tilskudd, ta kontakt med en lege slik at han kan foreskrive riktig dosering for deg.
  4. Velg de riktige skoene. Ladies, hæler og stiletthæler gjør ser bena flott, velskapt, monumental, og gjør at du skiller rettere. En flott par laget av en kjent designer sko gjør deg også en fashionista. Ingen argument der. Men har du noen gang tenkt på hva det gjør med korsryggen (så vel som dårlige fot)? Selv om noe av informasjonen der ute vil avkrefte dette som en myte, en ting er et faktum at de ikke kan nekte, hvis du er disponert for griner rygg smerter, stadig iført høye hæler vil forverre tilstanden. Stol på dette med en visshet. Hvis du ikke kan helt ditch dine hæler og stiletthæler, minst blande den opp med ballett leiligheter og flip flops i løpet av uken. Hvis du er en mann, vil du ikke ha noen problemer å håndtere denne skyhøye sko, selv om du i all hemmelighet prøver et par og gå rundt i disse i personvernet ditt hjem. Begge kjønn kan bruke litt hjelp i å ta vare på deres holdning ved å bære orthotics i sine sko. Be om dette fra en Pedorthist (fot apoteket). Dette er kostbar - i tusenvis av dollar - men du vil kunne bruke disse i svært lang tid.

Griner rygg smerter er alltid holdning-relaterte. Velg de riktige skoene.
Griner rygg smerter er alltid holdning-relaterte. Velg de riktige skoene.

Også, aldri glemme å strekke ryggen ved å gjøre milde tøyningsøvelser fremme styrke og smidighet.