E2h

Hvordan forberede og gjenopprette fra kosmetisk øyelokk kirurgi

Kosmetisk kirurgi når det gjøres av en anerkjent lege med svært dyktige hender kan forbedre måten du ser, men det kommer ikke billig. Skjønnhet har en pris, og det er den ærlige sannheten. Ulempen er at altfor mange mennesker risikere sine liv og ser ved å gå for billig kosmetisk kirurgi, slik at de ender opp med mislykkede opp jobber med noe annet enn pussfylte infeksjoner, hevelse og arrdannelse å vise for det. For å unngå dette, må du er forberedt på alt som vil innebære en kosmetisk prosedyre. Et eksempel kan være kosmetisk øyelokk kirurgi eller blepharoplasty i medisinsk språkbruk.

Her er hvordan.

 1. Avgjøre om du er en kandidat for det ved å sjekke øyelokkene. Hengende og sagging øyelokkene og øye poser gjøre deg ideell for en kosmetisk øyelokk kirurgi. Men hvis hensikten er å rette bevis på din etnisitet eller rase, bør du skamme deg. Sannheten er kosmetisk øyelokk prosedyren kan ikke gjøre dette for deg med mindre du gjennomgå komplett ansikts gjenoppbygging kirurgi.
 2. Sørg for at du er fysisk og mentalt klar for det. Dette betyr at du har ingen diabetes, høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, og hjerteproblemer. Selv en blødning problem er et problem for deg selv med en poliklinisk prosedyre som kosmetisk øyelokk kirurgi. Planlegg en komplett work-up og utøvende sjekke opp før du registrerer deg for øyelokk kirurgi. Bare med en ren bill. av helse kan du fortsette.
 3. Referer til din alder. Du er kvalifisert for kosmetisk øyelokk kirurgi hvis du er fra 18 til 35 år gammel. Denne alderen er faktisk en beskyttende klausul for den kosmetiske kirurgen med reell bekymring alder og helse. Men hvis du er over 35 og har øye poser eller lagdelt øyelokk som er genetisk i naturen, kan du gå inn for kirurgi, men du må registrere en fraskrivelse akkurat som alle andre.
 4. Snakk med øyelege. Og ha øynene sjekket med hensyn til å være passe for prosedyren. Dine orbs er dyrebar. få en ren bill. av helse i form av en oftalmologi rapport for presentasjon til din kosmetisk kirurg.
 5. Forbered din betaling. Kosmetisk øyelokk kirurgi kostnader nær 2240€ 0,00, men det dekker ikke andre kostnader som anestesi og miscellany. Men mange kosmetiske sentre har nå en finansiering på plass, slik at du kan betale for inngrepet i avdrag. Du kan også se på din helseforsikring og opp i hvilken grad det kan dekke dette kosmetiske inngrepet.
 6. Snakk med legen din og be om en video av prosedyren. Er dette din første gang? Vel da er det viktig for deg å snakke med din kosmetisk kirurg om prosedyren. Hvis du er virkelig modig, kan du be om en video av hans nyeste øyelokk surgeries. Spør unna begynner med forberedelsene til operasjonen og utvinning perioden involvert. Forvent legen din for å fortelle deg disse tingene:
 • At du trenger 10 dager på å gjenvinne og helbrede før du kan gjenoppta arbeidet eller studere i det minste;
 • At det vil ta seks måneder for deg å fullstendig helbrede;
 • At du skal oppleve hevelse, mild smerte og ubehag;
 • At du kan oppleve uskarpt syn og vil ikke være i stand til å gå ut i solen;
 • Endelig, vil det ikke være noen TV for deg mens du healer.

Hvordan forberede og gjenopprette fra kosmetisk øyelokk kirurgi. Avgjøre om du er en kandidat for det ved å sjekke øyelokkene.
Hvordan forberede og gjenopprette fra kosmetisk øyelokk kirurgi. Avgjøre om du er en kandidat for det ved å sjekke øyelokkene.

Hovne opp, er det ikke?