E2h

Hvordan fjerne plantar er vorter

Forårsaket av humant papilloma virus

Forårsaket av humant papilloma virus, er plantar er vorter som vanligvis finnes på føttene spesielt såler. En person kan være smittet med humant papilloma virus ved å gå på våte overflater som svømmebassenger, fuktige fortau, badegulv og andre områder hvor kilden moistness kommer fra stillestående og skittent vann. Plantar er vorter vises som gråsort prikker og er faktisk godartede svulster. De er smittsom og kan spre seg gjennom direkte kontakt med huden av en infisert person.

Hvis du er plaget av plantar er vorter, her er måter å fjerne dem:

Hvordan fjerne plantar er vorter. Konsultere en hudlege.
Hvordan fjerne plantar er vorter. Konsultere en hudlege.

  • Konsultere en hudlege. Det er spesielle hud behandlinger som lett kan bli kvitt plantar er vorter som bare en hudlege kan anbefale. Medisinering består vanligvis av oral medisiner og aktuelle programmer (krem). Behandlingen kan vare i flere uker, og du kan ha til å gå for regelmessige konsultasjoner mens resultatene blir observert.
  • Gå for laser behandling. Dette er ganske kostbare vurderer sofistikert fremgangsmåte involvert, men du er garantert av et hundre prosent kur. Du må sørge for om at en lisensiert lege vil administrere behandlingen. Dessuten kan laserbehandling ikke anbefales for alle, spesielt for dem som har visse pre-eksisterende medisinske tilstander. Likevel hvis du er kvalifisert for en laser prosedyre, gå for det.
  • Opt for drift. Denne prosedyren er den ultimate trinnet hvis plantar er vorter er så vedvarende at du ikke kan bli kvitt dem til tross for alle de andre behandlingsalternativer. Fjerning av plantar er vorter gjennom operasjon er et mindre kirurgisk inngrep, og du trenger ikke være begrenset på sykehuset. Men du kan bli pålagt å gå til legen din for post-kirurgi sjekk ups.
  • Spray plantar er vorter med trykkluft på boks. Trykket fra boks vil produsere noen smerte, men det er nyttig i å fjerne vorter. Den kraftige slag i luften vil trenge vorter til røttene, slik at de blir permanent fjernet. Gjøre inngrepet fem eller seks ganger. Skal området blø, dekker den med kirurgisk dressing eller plaster.
  • Bruk neglelakk, helst klar, fargeløs en. Påfør to belegg av neglelakk på vorter fire ganger om dagen. Fortsette behandlingen for en eller to uker. Du kan også dekke vorter med en tape (kanal) etter påføring av neglelakk og la den på i flere dager før det løsner.
  • Gå til stranden og gå på den varme sanden. Varmen fra sanden er svært effektiv i å drepe bakterier som forårsaker plantar er vorter. Men gjør det et poeng at varmen er utholdelig til føttene. Ikke gå på sand under varme ettermiddager som sin ekstrem varme kan skålde føttene. Sandete tekstur av sand gnir også av vorter. Denne metoden bør gjøres i minst sju sammenhengende dager.
  • Ha en fot spa. Den skrubber brukes i salonger for foten Spa er et veldig godt verktøy å bruke for å fjerne plantar er vorter. Hvis du ikke har tid til å gå til salonger for spa, kjøpe scrubber fra butikker som selger helse og fysisk form produkter og gjøre skrubbemetoden hjemme.

Siden plantar er vorter er forårsaket av virus, kan du like godt unngå kontrahering bakterier ved å unngå å gå (barefoot) på fuktige og urene steder. Sørg også for at du vaske føttene med såpe og vann og tørk dem godt med et rent håndkle før du går til sengs hver kveld.