E2h

Hvordan finne ut om du har halebenet smerter (halebenet smerte)

Ryggsøylen fungerer hovedsakelig som støtte for ryggmargen og gir våre kroppslige bevegelser. Består av et variabelt antall smeltet ryggvirvler, er coccyx eller halebenet former på bunnen av ryggsøylen og antas å være en av de mest avgjørende bevis for at evolusjonen. Som hva evolusjonsteorien sier, serverer coccyx som en indikator på at vi har en gang levd med vedheng for haler og at halebenet er faktisk en rest av denne utvidede struktur. Dermed er halebenet ansett som viktig for å tjene formålet tillater oss å ha et bestemt sett av bevegelser bare mulig gjennom tilstedeværelsen av den nevnte struktur. Også, som en hvilken som helst annen struktur av kroppen, er coccyx utsatt for slitasje derav følelsen av smerte.

Smerten produsert av halebenet kan noen ganger være alvorlige og svært vanskelig å bære, derfor er det viktig å finne ut om den aktuelle smerten som du føler er faktisk kommer fra halebenet. Her er noen tips om hvordan du kan fortelle om du har halebenet smerte (halebenet smerte).

  • Vær spesielt oppmerksom på plasseringen av smerte. Bestem hvor følelsen av smerte er verst. Halebenet ligger ved enden av ryggsøylen eller smertefull midtlinjen, som er i mellom de venstre og høyre rumpeballe kinnene, plassert direkte ovenfor anus. Hvis du føler smerter i dette området, er det en indikasjon på halebenet smerte. Du kan bruke Internett til å søke etter bilder av områder av kroppen der halebenet smerte vanligvis gjennomsyrer.
  • Vær oppmerksom på eventuelle skader eller plager. Smerten kan ha blitt forårsaket av visse skader der halebenet kan bli skadet, brukket eller utsettes for ekstreme påkjenninger av fallende bunnen først. Halebenet er spesielt utsatt for skade spesielt når vi snakker om fall. Langvarig sitteplasser kan også føre til halebenet smerte. Dette er den samme smertefulle følelsen du vil oppleve etter å ha sittet for utvidet antall timer som når man kjører tog eller buss.
  • Merke økningen i graden av smerte i noen tilfeller. Vær oppmerksom på enkelte anledninger når følelsen av smerte blir verre. Vanligvis ville sitte og utføre unødvendige aktiviteter som involverer ryggen området og bunn føre til økning følelsen av smerte. Løfte vekter kan også legge press på halebenet ditt dermed forverre smertene.
  • Konsultere legen din. Gå til legen din og be om en grundig fysisk undersøkelse. Forholde seg til ham tegn og symptomer du opplever. Anmodning om nødvendige medisinske testene hvori den eksakte årsaken til smertene du opplever kan bestemmes. Du kan velge å gå til en annen lege som er mer erfarne innen behandling av halebenet smerte. Dette er den mest nøyaktige måten å verifisere din medisinske sykdom.


Hvordan finne ut om du har halebenet smerter (halebenet smerte). Vær spesielt oppmerksom på plasseringen av smerte.
Hvordan finne ut om du har halebenet smerter (halebenet smerte). Vær spesielt oppmerksom på plasseringen av smerte.

Noen halebenet smerter kan være indikatorer på svært alvorlige medisinske tilstander. Det er lurt å alltid søke videre legehjelp og ta kontakt med lege har en kompetanse på behandling av halebenet smerter siden de fleste generelle leger har ikke nok erfaring og dyktighet i diagnostisering og behandling av slike problemer.