E2h

Hvordan finne testikkelkreft behandling studier

Kreft er aldri en god ting og testikkelkreft er intet unntak

Kreft er aldri en god ting og testikkelkreft er intet unntak. Det kan rive i stykker familier og fullstendig ødelegge de menneskene du elsker. Det er en sykdom som finner en måte å tråkke på alt du har kjær. Sakte suger livet ut av offeret og ødelegge kroppen hans. Sjelen til en mann med kreft er neppe fri for påvirkning av ondartet vekst som det kan torturere ham og la ham med psykologiske og emosjonelle sår som kanskje aldri noensinne helbrede.

Hvordan finne testikkelkreft behandling studier. Forbered deg på en lang reise foran oss.
Hvordan finne testikkelkreft behandling studier. Forbered deg på en lang reise foran oss.

Når diagnostisert med det men en mann velger å dø eller velge å kjempe. Hvis det er fortsatt nok tid, alt håp er ikke ute. Gi en døende mann håp og se mirakler skje. Han kan fortsatt bli behandlet for kreft. Medisinsk vitenskap har måter å behandle sykdommen og er fortsatt å komme opp med nye. Det er bare et spørsmål om å finne testikkelkreft behandling prøvelser for ham å delta. Her er hvordan:

  1. Forbered deg på en lang reise foran oss. Behandlinger garanterer ikke en fullstendig gjenoppretting. Reisen vil være krevende og ekstremt vanskelig for alle involverte. Det er best å forberede hele familien for det. Forstå de ofrene som dere alle må gjøre. Forbered barna å forholde seg til en sykdom stadig plaget dem, og du for hva utgjør være en lang tid. Psykologiske og emosjonelle forberedelse er like viktig å lære alt om kreften selv.
  2. Å vite er halve kampen. Finn ut alt du kan om sykdommen. Vet hva det kan bety for kroppen din og hva rettsmidler det kan være å gjøre det enklere for deg. Bare noen få menn er berørt av dette så prøv så mye som mulig for å lese alt om det. Og finne ut så mye du kan om behandlinger.
  3. Konsultere legen din. Snakk med legen din om behandling prøvelser. Spør etter sin profesjonelle mening. Prøv å få råd av så mange leger som mulig. Sanke så mye faglige råd som mulig, fordi de kan gi deg råd om hva du skal gjøre det beste. Vet om alle behandlinger, bivirkninger og hvilke nye løsninger medisinsk vitenskap har kommet opp med. Forstå alle de risikoer og hva det betyr for deg. Be ham om å forklare deg hva prøvelser du kunne gå gjennom og hvordan de går om behandlinger. Lytt nøye til hva de forteller deg da dette er en svært viktig og kritisk avgjørelse.
  4. Den europeiske Kreftforeningen. Den europeiske Kreftforeningen i samarbeid med Coalition of Cancer Cooperative grupper kan gi deg en matchende tjeneste for å hjelpe deg å finne kliniske studier. Input din informasjon å finne den behandlingen forsøkene som passer best for deg.

Igjen, alltid huske at behandling prøvelser kan være å prøve og smertefull. Ta medisiner mens du venter for behandlinger for å starte og aldri gi opp håpet. Du kan ikke bli akseptert for noen prøvelser gang, men alt du trenger å gjøre er å vente på den rette til å komme sammen.