E2h

Hvordan finne naturlig solbeskyttelse

Som tusenvis av mennesker hvert år blir diagnostisert med hudkreft

Som tusenvis av mennesker hvert år blir diagnostisert med hudkreft, vi oppdager viktigheten av å beskytte huden mot solen. Solkrem og solbeskyttelse produkter er tilgjengelige overalt, og vi hører stadig om viktigheten av å bruke disse produktene til enhver tid. Men hva om vi ikke ønsker å bruke Søn blokker eller solskjerming? Er det andre, mer naturlige alternativer der ute?

Litt sol er faktisk viktig

Litt sol er faktisk viktig. Sollys bidrar til å fremme hud vekst, hormon produksjon og kan forbedre vår følelsesmessige velvære. Sollys er også viktig for produksjon av vitamin D - en svært vanskelig vitamin å få uten sollys. Vitamin D-mangel kan være knyttet bryst, prostata og tykktarm kreft. Selvfølgelig er sollys også knyttet til hudkreft, så moderasjon er nøkkelen med enhver soleksponering. De fleste eksperter er enige om at ti eller femten minutter om dagen er nok av soleksponering å fremme Vitamin D og bidra til å forhindre mot mangel på dette viktige vitaminet.

Det er viktig å ha noen form for solbeskyttelse

Hvordan finne naturlig solbeskyttelse. Det mest naturlige solbeskyttelse finner du.
Hvordan finne naturlig solbeskyttelse. Det mest naturlige solbeskyttelse finner du.

Det er viktig å ha noen form for solbeskyttelse, særlig ettersom følgende produkter ikke vil hindre solbrenthet. De synes å beskytte mot noen solskader på cellenivå imidlertid. Mange bruker disse produktene i kombinasjon med sol blokker og solskjerming.

  1. Det mest naturlige solbeskyttelse finner du kommer til å være produkter som dekker huden din og hindre sollys fra å komme til det i første omgang. Så langermede bomull klær, solbriller som du ikke kan se øynene dine ut av og bredbremmet hatt er sterkt anbefalt og er det beste alternativet for naturlig solbeskyttelse.
  2. Alltid drikke rikelig med væske mens ute i sollys. Drikker masse vann hjelper huden holde fuktig og kan bidra til å forhindre solskader, minst en liten bit.

  3. Shea smør inneholder faktisk et kjemikalie som gjør gi noen beskyttelse mot solen, om en 6 SPF. Dette er en vanlig ingrediens i hudpleieprodukter.
  4. Sink og titan oksider beskytte mot UVA stråler for å lage dem mer verdifulle for å unngå solskader enn solskjerming og sol blokker. UVA-stråler forårsake skade på huden på cellenivå. En stor klage om disse produktene er at de forlater et hvitt lag på huden. Det er noen nyere produkter på markedet utformet for ikke å forlate et hvitt lag.
  5. Prøv å supplere din diett med 25 mg / dag av karotenoider (vitamin A) og 355 mg / dag av vitamin E for å redusere kroppens følsomhet for UV-lys. Denne metoden kan faktisk beskytte kroppen fra solbrenthet, minst en liten bit.
  6. Jojoba olje er en svært vanlig ingrediens i naturlige solbeskyttelsesprodukter. Det er en naturlig talg (kroppens eget smøremiddel for hud og hår) og er en naturlig glidemiddel med beskyttende egenskaper for huden.
  7. Grønn te kan gi naturlig solbeskyttelse. Du kan bruke den enten ved å dyppe et håndkle med avkjølt te og gni det på huden eller ved inntak av det. En av de viktigste komponentene i grønn te er epigallocatechin-3-gallate (EGCG). Mens EGCG sannsynligvis ikke vil hindre solbrenthet, kan det hindre cellene fra mutating og slå cancerous.
  8. Aloe vera beskytter hudens immunceller mot solen, og det er derfor det er en god motgift for altfor mye sol (solbrenthet). Men noen studier finner at det også kan hindre cellene fra mutating til kreftceller.
  9. Emu olje kan bidra til å beskytte huden mot sollys. Det er fettfri, og lett absorberes av huden. Noen studier hevder det hindrer hudkreft på cellenivå, mens andre studier finner det forebygger rynker fra for mye sol. Det kan eller kan ikke hindre mot smertefull solbrenthet.