E2h

Hvordan finne kvalitet helsetjenester

Din helse skal bli betraktet som en av de viktigste tingene du har. Som sådan, er det fornuftig å sørge for at du får kvalitet helsevesenet, uansett hvor du er.

Å gjøre en sterk vurdering av helsepersonell krever at du har en viss kunnskap om kvalitet tiltak og kvalitetsindikatorer som brukes til å bestemme sykehus eller klinisk kvalitet. Du kan lære disse elementene gjennom online klasser i helsevesenet. Trykk her e, og du kan registrere deg for gratis informasjon om akkreditert online skoler.

Hvordan finne kvalitet helsetjenester. Kvalitetsindikatorer.
Hvordan finne kvalitet helsetjenester. Kvalitetsindikatorer.

Her er noen tips om hvordan du kan finne kvalitet helsetjenester:

  • Kvalitetsindikatorer. Det er flere kvalitetsindikatorer som du kan bruke til å velge helsepersonell. Noen av de mest gyldige de er de som brukes av OECD (Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling) for å vurdere helsepersonell i sine medlemsland. For OECD, spesielt kvalitetsindikatorer er de elementene som er reflektert av den tekniske kvaliteten på helsetjenesten, for eksempel etablerte tiltak for helse forbedring eller utfallet som kan tilskrives medisinsk behandling blir gitt av den personen eller organisasjonen blir vurdert. Å ha slike kvalitetsindikatorer lett tilgjengelig for de som søker etter god kvalitet helsetjenester i stor grad kan bistå søkere i valg av riktig helsepersonell som passer deres behov, da disse kvalitetsindikatorer indikerer verdien som de vil få for sin investering.
  • Gjør din forskning. Hvis du er seriøs om å få den beste informasjonen om helsepersonell som du kan få hendene på, skader det aldri å gjøre litt research. OECD har skissert flere viktige kvalitetsindikatorer i å finne en god kvalitet lege eller en god kvalitet sykehus, og disse viktige kvalitetsindikatorer er delt inn i flere forskjellige områder, nemlig diabetes omsorg, medisinsk diagnostikk, primærhelsetjenesten og forebygging, pasientsikkerhet og mental helse. Bruk disse indikatorene for å vurdere helsepersonell som du har i tankene, avhengig av ditt behov.
  • Kjenn dine alternativer. Å ha en fungerende kunnskap om ulike helsetjenester alternativer kan stave hele forskjellen. Å vite forskjellene mellom en HMO, PPO, og DHMO vil sikkert hjelpe søket i å finne helsevesenet plan som passer deg.
  • Kjenn dine behov. Vite hvilke spesielle områder av helsevesenet ville være av potensiell nytte for deg kan hjelpe deg med å finne den kvalitet helsetjenester som du leter etter. For eksempel, det fornuftig å investere i dental forsikring, eller foretrekker du å holde utgifter til tannbehandling en åpen alternativ? Hvis du ikke har noen alvorlige dental problemer, kan det være lurt å revurdere hvis du virkelig vil være høster de langsiktige fordelene ved å ha tannhelsepersonell forsikring, eller om det ville være best å gå på en per-anledning basis.
  • Søke spesialisert informasjon. Kjenne de ulike kvalitetsindikatorer som brukes i måling helsevesenet kvalitet er til ingen nytte hvis du ikke kan finne informasjon om de spesifikke institusjoner heller enkeltpersoner som du har i tankene. Det er der nettsteder som healthgrades.com kommet i. Denne nettsiden har lister over helsepersonell, for eksempel sykehus, sykehjem, og leger, i ulike områder rundt om i landet, og gir karakterer på disse enkeltpersoner og institusjoner basert på spesifiserte kriterier . Dette gir deg en komparativ, objektiv analyse av helsepersonell som i stor grad kan hjelpe deg med å finne en god kvalitet leverandør.

Finne en god kvalitet helsepersonell begynner med å gjøre din forskning. Tross alt, er helsevesenet en av de største og viktigste investeringene du noen gang vil gjøre. Lær mer om hva som er god helse ved å ta online klasser i helsevesenet administrasjon .