E2h

Hvordan finne behandling for lavt testosteron

Testosteron er det kjønnshormonet som er ansvarlig for fysiologisk gjør en mann en mann. Dette betyr at testosteron er hormonet som regulerer spermatogenese prosessen eller som gir opphav til mannlige kjønnsceller. Det er også involvert i å holde den mannlige kroppen muskuløs, derfor overdreven misbruk av hormoner blant profesjonelle idrettsutøvere og kroppsbyggere. Det er også knyttet til herding erektil dysfunksjon og manglende evne til å opprettholde en sterk nok ereksjon for samleie.

Alle problemene angitt ovenfor er symptomene på lavt testosteron

Alle problemene angitt ovenfor er symptomene på lavt testosteron. Mens bivirkninger av testosteron tilskudd kan være litt godartet å si det mildt, leger fortsatt favorisere ikke-farmakologiske måter å løse problemer i stedet for å gå full kraft med en testosteron supplement. Dette er den samme tilnærmingen når kvinner har problemer med sine østrogennivå. Livsstilsendringer er fortsatt bedre enn å rote med DHEA og andre hormoner for tidlig.

Hvordan finne behandling for lavt testosteron. Tren regelmessig.
Hvordan finne behandling for lavt testosteron. Tren regelmessig.

Her er måter å forbedre din egen kroppens produksjon av testosteron:

  1. Tren regelmessig. Økt fysisk aktivitet har vist seg å utløse større frigjøring av testosteron da det er nødvendig å bygge nye muskler.
  2. Spise sunnere. Hvis du kan, bør du begrense inntaket av kjøtt for bare to til fire ganger i uken. Spise grønne bladgrønnsaker og mye frukt rids kroppen for giftstoffer som kan være i konflikt med den mer effektiv syntese av kjønnshormonet.
  3. Redusere stress i livet ditt. Visse avspenningsøvelser som meditasjon og andre østlige kunst som yoga kan bidra til å redusere angst og stress. Dette ville være stor i å holde interne fysiologi mindre uberegnelig.
  4. Endre undertøy. Hvis du er iført tettsittende undertøy, kan du prøve å bytte til løsere plagg som boksershorts. Disse ville tillate testiklene til å være litt mer fri. Iført boksere kan ta litt tid å bli vant til, men hvis målet er å forbedre dine hormonnivåer, så hvorfor ikke prøve det?

Med alle disse løsningene, er dine testosteronnivå definitivt bundet til å øke. Hvorvidt hormon nivået går opp til et nivå som er akseptabelt og tilstrekkelig nok til å ha resultater er en helt annen sak fullstendig, så forventer at det kan være flere intervensjoner som trengs, som kan omfatte medisiner.

Når dette skjer

Alle problemene angitt ovenfor er symptomene på lavt testosteron. Spise sunnere.
Alle problemene angitt ovenfor er symptomene på lavt testosteron. Spise sunnere.

Når dette skjer, leger vanligvis foreskrive testosteron kosttilskudd som enten ville øke din testosteronnivå eller oppmuntre kroppen til å produsere mer testosteron. Disse kosttilskudd måles grundig for å sikre at bivirkningene ville bli minimalisert. Pasienten bør aldri tro at å ta dobbelt eller tre ganger mengden av den nødvendige dosen kan hjelpe ham hente inn tapte testosteron. Bivirkninger som prostatakreft og andre sykdommer kan resultere fra den uriktig bruk og inntak av testosteron medisinering.

Det er en tøff problem å håndtere, men minst teknologi, vitenskap og personell med spesiell opplæring i å hjelpe folk med disse dilemmaene er alle tilgjengelige i dagens verden. Alt som gjenstår å gjøres er for pasienter å gjøre det først konsultere som en forpliktelse å vite om noe er galt med hans hormonnivåer, og å vite hva de skal gjøre med det.