E2h

Hvordan finne amerikanske depresjon behandling klinikker

Depresjon eller depresjon lidelse er en av de vanligste typer stemningslidelser. Stemningslidelser (inkludert mani og bipolare lidelser) er preget av sterke forstyrrelser i emosjonelle følelser som kan vise seg å ha slike aversive effekter som de kunne svært forstyrrer normal, hverdagen - inkludert evnen til å samhandle sunt i sosiale situasjoner, for å håndtere uønskede følelser og erfaringer (som avvisning eller blir forlatt av seg selv), og utføre grunnleggende oppgaver og ansvar.

Hvordan finne amerikanske depresjon behandling klinikker. Hvis du mistenker at du lider av alvorlig depresjon.
Hvordan finne amerikanske depresjon behandling klinikker. Hvis du mistenker at du lider av alvorlig depresjon.

Hvordan er vanlig depresjon (det vil si "normal" tristhet forbundet med tragiske hendelser som en break-up av et forhold, tap av jobb eller død av en kjær) skilles fra alvorlig depresjon eller alvorlig depresjon? Personer som lider av alvorlig depresjon erfaring praktisk talt de samme symptomene på vanlig depresjon, bortsett fra at forskjellen ville ligge hovedsakelig med alvorlighetsgrad og hvor lenge de føler disse følelsene. De med alvorlig depresjon vil vanligvis føler seg ensomme, verdiløs, ubrukelig og fylt med fortvilelse, og de ville føle disse for måneder eller år.

Hvis du mistenker at du lider av alvorlig depresjon

Hvis du mistenker at du lider av alvorlig depresjon, vet at du ikke er alene. Det er anslått at mellom 14 til 15 millioner mennesker i Europa alene lider av alvorlig depresjon, og nesten 1 i 5 europeere ville oppleve det på et tidspunkt i livet. Studier fastslå at kvinner er dobbelt så sannsynlig enn menn til å lide av alvorlig depresjon, og at forekomsten har økt i prisene i løpet av årene.

Vet at prosessen for å kurere depresjon kan være dekket i bistandsprogrammer og økonomiske planer som de som er tilgjengelige med Social Security, Medicaid og Medicare. Et annet alternativ for deg ville være å verve som et forskningsprosjekt fag i kliniske anlegg som fokuserer på forskning og utvikling i psykologi: et slikt eksempel på disse kliniske fasiliteter er depresjon klinikken ved Stanford University. En fordel å bli en forskning emne, bortsett fra det er fri for alle kostnader, er at du vil få high-end og cutting edge behandling fra de fremste myndigheter om psykologi. Noen av ulempene, men ville være å ta sjansen for å være kontrollgruppen til motta placebo piller istedenfor avvike depresjon medisiner, og måtte bli kalt i å motta lengre behandling og testing enn den gjennomsnittlige pasienten.

Hvordan finne amerikanske depresjon behandling klinikker.
Hvordan finne amerikanske depresjon behandling klinikker.

Er det noen andre gratis klinikker i USA, en liste kan fås ved henvendelse til Free Clinic Foundation i Europa. Du kan sjekke ut deres hjemmeside på freeclinicfoundation.com .

Hvorfor ikke kontakte andre psykiske ressurser? Kontakt Knowledge Exchange Network på mentalhealth.org , National Alliance for psykisk syke på nami.org , og National Empowerment Center på power2u.org .

Andre kliniske fasiliteter for psykisk helse omfatter Connecticut Angst og depresjon Treatment Center i Farmington, CT, angst og depresjon Treatment Center i Naperville, IL, og de Youthcare Residential Treatment Centers for tenåringer i UT. Sjekk ut depresjon-help-treatment.com for en liste over andre psykiske helsesentre.

Et annet alternativ for deg er å gå til din lokale fellesskap sykehus og spørre på den psykologiske avdeling der. De ville være sikker på å gi deg en oversikt over behandlingstilbudet som spesialiserer seg på stemningslidelser og alvorlig depresjon. Du kan spørre dem om klinikker som tilbyr din foretrukne modus for behandling: tradisjonell, alternativ, hjemme-baserte, osv. Du kan også be om de naturlige og urt-baserte depresjon medisiner tilgjengelig, for eksempel johannesurt.

Husk, depresjon beatable - nøkkelen her er å vite hvilke alternativer, og å vite hvordan og hvor du vil være i stand til å motta hjelp.