E2h

Hvordan du skal avslutte en diett

Riktig slutter en diett er en av de vanskeligste delene i å komme inn i en diett plan. Når du har nådd målet ditt vekt, er ditt problem nå hvordan du skal opprettholde den vekten. Du kan ikke bo i en diett for alltid. Dens eneste formål er å hjelpe deg i å miste vekt, slik at du kan komme inn i formen du ønsker raskt.

Livsstilsendring er nøkkelen til riktig slutt en diett. Ved å trene og være klok med hva du spiser, trenger du ikke å bekymre deg for å få vekt. Hvis du vil vite mer om hvordan du kan vedlikeholde kroppen din etter slanking, gitt nedenfor er noen tips:

Hvordan du skal avslutte en diett. Kjenn din kroppens daglige kalori behov.
Hvordan du skal avslutte en diett. Kjenn din kroppens daglige kalori behov.

  • Kjenn din kroppens daglige kalori behov. Overflødige kalorier i kroppen din gjør deg opp i vekt. På grunn av dette, er det viktig at du kjenner kroppen din daglige kalori behov for å sørge for at du ikke overskrider det. Bruke en daglig kalori trenger kalkulator for å finne ut hvor mye kalorier du bør spise på en dag. Sørg for at du skriver inn din høyde, vekt og fysisk aktivitet riktig, slik at det kan nøyaktig gi deg et resultat.
  • Tren regelmessig. Avslutte kosthold betyr ikke at du bør slutte å trene også. Trening er viktig for å holde hjertet og lungene sterke, utviste giftstoffer, og bygge muskler. Det hjelper deg også å opprettholde og mister vekt som kroppens evne til å forbrenne kalorier øker med mer lean body mass du har. Du kan imidlertid velge å trene mindre nå enn når du er slanking.
  • Bli en sunn livsstil forum. De fleste synes det er lettere å endre sin livsstil ved å bli et fellesskap som har det samme målet. Ved å snakke med folk som gjennomgår den samme fasen, vil du ha en støttegruppe som kan gi deg tips om å oppnå målet ditt, og vil innlede deg å komme tilbake i sporet hvis du bort fra det. På grunn av dette, bli en sunn livsstil forum og være aktiv i diskusjonene.
  • Lage en mat-og treningsdagbok. Du kan holde oversikt over hva du spiser og aktiviteter du gjør ved å gjøre en mat-og treningsdagbok. Sett dato øverst til venstre i maskinen og trekke en tabell under. Sett de aktivitetene du har gjort for dagen etter time, så det vil være lettere å spore dem selv etter flere dager. Du trenger ikke å sette alt du gjør på maskinen. Bare ta notat av øvelser og matinntak.
  • Belønne deg selv. Endring av livsstil kan være vanskelig. På grunn av dette, må måter å motivere deg selv til å nå dine mål. For eksempel kan du love deg selv at du vil kjøpe en ny topp hvis du gått gjennom uken uten å fråtse i usunn mat. Belønningen kan også være i form av å gjøre en aktivitet som du liker eller bare gratulere deg mentalt. Vær forsiktig, men i å velge din belønning. Spise sjokolade for en hel uke kan være en fristende belønning, men det ville skade kroppen din mer enn det kan hjelpe deg. Når du velger belønninger, sørg for at de ikke går mot målet ditt.


Ikke glem å drikke mye vann under og etter din diett ender

Ikke glem å drikke mye vann under og etter din diett ender. Vann renser kroppen din og gjør at du føler deg mett lenger. Også når man drikker juice, velger å drikke frisk seg i stedet for de du ser på flasker i dagligvarer. Flaske juice inneholder vanligvis mer sukker enn det er juice.