E2h

Hvordan du raskt for åndelig opplysning

Fasting er en praksis gjort av flere religioner

Fasting er en praksis gjort av flere religioner. Berøvelse av mat, drikke og andre nødvendigheter, er ofte tenkt på som berikende for sjelen. Fasting betyr vanligvis ikke spiser noe mat eller vann for en gitt tidsperiode. Historisk og Skriften, folk som har fastet inkluderer flere kjente personer. For eksempel, fastet Jesus Kristus i 40 dager og netter i ørkenen, og ble deretter fristet av djevelen, som han overvant. Mahatma Gandhi også brukt faste som en måte å bringe om fredelig endring.

Fasting gir åndelig opplysning fordi du berøve deg av fysiske nødvendigheter. Dette kan skje i ulike former. Noen religioner bare raske for visse tider på dagen. I noen religioner, innebærer faste fremdeles spise måltider-men redusere inntaket.

Hvordan du raskt for åndelig opplysning. Bestem deg for hva slags faste vil gjøre.
Hvordan du raskt for åndelig opplysning. Bestem deg for hva slags faste vil gjøre.

Bestem deg for hva slags faste vil gjøre. Dette vil avhenge av dine åndelige tro. Som tidligere nevnt, vil noen religioner foreslå at du bare ta i en fullverdig måltid i løpet av dagen, og redusere inntaket av de andre måltidene (eller ikke ta dem i det hele tatt). For eksempel kan du bare ta i vanlig brød og vann. På denne måten kan du fortsatt opprettholde kroppen din fysisk uten å fråtse i gledene ved mer deilig mat.

Bestem på lengden. Kristus fastet i 40 dager og 40 netter. Dette nummeret har betydning i Skriften, ikke bare i kristen setting, men også i jødiske og muslimske tro. I moderne tid, er faste vanligvis gjort en dag av gangen. For eksempel under fasteaksjonen sesongen, katolikker og kristne raskt på askeonsdag, fredager fra Lent, og under Holy Week.

Rådfør deg med legen din. Før du gjør faste av noe slag, er det vanligvis best å spørre legen din om råd. De fleste kan vare uten et måltid eller uten dagens måltider, men vil trenger vann for å holde kroppen hydrert. Hvis du er diabetiker, vil du kanskje revurdere, fordi fasting vil i hovedsak føre til at blodsukkeret til å være uberegnelig. Før fasten, må du fysisk form!

Gjør det gradvis. De fleste mislykkes med rask

Gjør det gradvis. De fleste mislykkes med rask, fordi de brått redusere matinntaket. Stedet for å gjøre dette, kan du prøve å gradvis redusere spising. Juster dine matvaner én eller to uker før du begynner å faste. På denne måten vil kroppen din ikke bli sjokkert over tapet av mat.

Spise lys. Før rask

Spise lys. Før rask, kan du prøve å spise lys. Unngå kjøtt og tunge måltider. Ta i bare frukt, grønnsaker og brød. Drikk bare vann.

Be. Siden fokuset er åndelig opplysning

Fasting er en praksis gjort av flere religioner. Rådfør deg med legen din.
Fasting er en praksis gjort av flere religioner. Rådfør deg med legen din.

Be. Siden fokuset er åndelig opplysning, benytte anledningen til å be. Gjør dette ikke bare mens du aktivt faste, men selv hele forberedelse, og etter. Opplysning ikke bare kommer fra innen en bestemt tidsperiode, men det kan være forårsaket av hele erfaringer.

Når du er ferdig med raske

Når du er ferdig med raske, introdusere matvarer gradvis. Ikke sjokkere kroppen din til å akseptere mat av binge eating. Prøv å ta i væsker som juice og vann først, og deretter supper. Deretter kan du gradvis begynne å spise fast føde igjen. Husk innebærer faste disiplin og selv-bevissthet, noe som er viktig for å oppnå åndelig opplysning.