E2h

Hvordan du råd LASIK kirurgi

Tenker på å ha ditt syn permanent korrigert med LASIK øye kirurgi? Ikke la kostnadene for det avskrekke deg. Tenk på hvor mye du vil spare når du ikke trenger å kjøpe briller eller kontaktlinser lenger! Her er noen måter du kan økonomisk råd LASIK øye kirurgi.

Trinn 1

Hvordan du råd LASIK kirurgi. Opt for finansiering.
Hvordan du råd LASIK kirurgi. Opt for finansiering.

Dypp i din sparing. Den enkleste måte å få råd og betale for LASIK kirurgi er å betale for det med penger som du allerede har. Hvis du virkelig ønsker LASIK kirurgi, bruke noen av dine sparepenger til å finansiere det. Du vil ikke ha noen gjeld etterpå, som vil spare deg for mye stress. Forstå at denne type korrigerende øye kirurgi koster flere tusen dollar, kan det ikke alltid være et mulig alternativ finansiering. Likevel, hvis du har penger, ikke andre gjette valget mellom å betale for LASIK ut av egen lomme.

Trinn 2

Opt for finansiering. Uansett hvor du går for LASIK kirurgi, vil det være finansiering alternativer er tilgjengelige for deg for å hjelpe deg med råd LASIK kirurgi. Pass på at du forstår vilkårene i finansiering hvis du går gjennom LASIK skjønt, så det vil variere avhengig av kreditt og deres politikk. Noen kan forvente deg å betale regningen innen tre måneder, og andre er villige til å la deg utsette betalingen for inntil 5 år. Og hvis du er heldig, kan du være i stand til å finne LASIK finansiering som er rentefritt. (Beware det motsatte av dette selv-noen finansieringsselskaper kan belaste deg oppover på 24%!) Uansett hva finansiering alternativ du velger, forstår at du vil mest sannsynlig nødt til å legge ned en betydelig innskudd før operasjonen finner sted. Hvis du begynner å spare til dette nå, bør du være i stand til å ha råd til LASIK kirurgi ved å få finansiering gjennom LASIK.

Trinn 3

Få et lån fra banken din. Hvis du ikke liker lyden av å få finansiering gjennom selve LASIK kontoret, kan du også tilnærming banken din. Spørre om en linje av kreditt eller et personlig lån. Det beste alternativet for deg er egentlig avhengig av hvor lenge du tror det vil ta deg å betale tilbake lånet til banken din. Rentene vil variere avhengig av lengden på lånet, men det er antydet at du går med den korteste lånet begrep som har månedlige utbetalinger du har råd.

Trinn 4

Selge noe. I denne økonomien, er det aldri en god idé å komme deg inn i mer gjeld, uansett hvor mye du ønsker å ha LASIK kirurgi. Så det beste alternativet er likevel å bruke dine egne penger for å kunne ha råd til LASIK øye kirurgi. Og hvis det betyr å selge noe som du eier for å komme opp med penger, så det er det du bare kan ha å gjøre. Har du noen høyere priset elementer som du har råd til en del med for å finansiere din LASIK kirurgi? Plassere noen gratis annonser i lokalavisen og se om du kan gjøre noen penger på den måten. Du kan også holde en garasje salg for å supplere kostnadene ved LASIK øye kirurgi. Sure, vil det ikke lønne seg for hele regningen. Men minst det kommer til å tillate deg å ha råd til mer av LASIK kirurgi ut av egen lomme i stedet for å gå inn i gjeld.