E2h

Hvordan du oppretter en åndelig retrett

I dagens hektisk og hektisk verden, tar deg tid til en åndelig retrett er en fin måte å forynge ikke bare sjelen, men kroppen også. Du kan velge å gå på en retrett for en helg, eller bare ta noen få timer om dagen for å koble deg til et høyere vesen.

Her er hvordan å lage en åndelig retrett.

Hvordan du oppretter en åndelig retrett. Skjære ut litt tid for en åndelig retrett.
Hvordan du oppretter en åndelig retrett. Skjære ut litt tid for en åndelig retrett.

  1. Skjære ut litt tid for en åndelig retrett. Ikke vent til du er veldig stresset eller koblet fra ditt høyere selv før du tar fatt på en retrett. Planlegg en retrett med noen måneder eller minst en gang i året. Du kan også utpeke en dag hver måned til å bare være i en meditativ og kontemplativ tilstand. Planlegge en retrett gir den betydning og verdi den fortjener.
  2. Tenke på hva du ønsker å oppnå på retrett din. Hver person er på et annet stadium i sin egen åndelige reise. Meditere på hvorfor du skal på denne retrett. Er det fordi du er i en forvirret og turbulent tid i livet ditt? Trenger du veiledning og klarhet? Gjør du det som et middel til å flykte fra den daglige rutinen? Er du søker å koble til Gud? Er du søker å fylle en følelsesmessig og åndelig tomrom? Uansett formål, vil en retrett gir deg plass og tid til å hjelpe deg å finne det du leter etter.
  3. Bestem deg for hvor du ønsker å gå. Det er flere retreats organisert av ulike grupper hele året. Noen trekker er designet for par, mens de fleste er beregnet på personer, er ulike aldersgrupper også vurdert å dekke spesifikke behov og bekymringer. Sjekk din menighet eller sted for tilbedelse for en tidsplan.
  4. Hvis du ønsker, kan du opprette din egen retrett. Velg om du bestemmer deg for å bo hjemme, eller hvis du ønsker å gå et sted. Noen ganger er det nyttig å gå bort fordi endringen i naturen alene er svært Fornyelse for ånd og sjel, spesielt hvis du finner et sted som er rolig og nær naturen. Hvis du ikke har råd til å forlate byen, og deretter opprette en retrett plass i ditt eget hjem. Du må stenge av ringesignalet og slå av TV-en. Kontroller at du har ingen distraksjoner. Det kan være litt vanskelig, spesielt hvis du har andre personer i hjemmet.
  5. Gå alene. Med mindre det er et par retrett, er det best å ta fatt på din åndelige reise på egen hånd. Det er ikke en tid for å sosialisere, men å se innover.
  6. Fokus på retrett. Lytt til hva foreleserne og høyttalere har å si. Virkelig ta til hjertet tildelte opplesninger og øvelser. Ikke bli distrahert av din mobiltelefon eller å gjøre listen. Gjøre det arbeidet som må gjøres slik at du får mest mulig ut av opplevelsen.
  7. Lag en spesiell plass i ditt hjem for en rask daglig retrett. Å ha en liten helligdom i ditt eget hjem for noen tid for bønn og meditasjon kan virkelig hjelpe deg med de stress. Legge til et lite alter i hjemmet ditt og fyll den med elementer som minner deg om åndelighet.

Skal du på en åndelig retrett ikke bare kobler deg til din religiøse og åndelige side, men også hjelper deg med å oppnå klarhet i tanke og finne noen indre fred. Tar noen timer og enda noen dager unna fra dag til dag aktiviteter for å bare fokusere på deg selv vil virkelig hjelpe deg å holde jordet og tilkoblet.