E2h

Hvordan du naturlig fart på stoffskiftet

Metabolismen blir tregere som folk blir eldre

Metabolismen blir tregere som folk blir eldre. Dette kan være årsaken til piling på mer vekt når du blir eldre. Selv om du trener, kan du finne at det er vanskeligere å felle noen vekt. Det er noen ting du kan gjøre for å få fart på stoffskiftet slik at du kan miste flere kalorier når du trener. Her er hvordan du kan gjøre det.

Hvordan du naturlig fart på stoffskiftet. Ikke hopp over måltider.
Hvordan du naturlig fart på stoffskiftet. Ikke hopp over måltider.

  • Ikke hopp over måltider. Husk at du ikke bør hoppe over måltider, spesielt frokost. Frokost er dagens første måltid på dagen og regnes som den viktigste. Siden kroppen er i ro når du sover og stoffskiftet bremser ned, må du spise en solid frokost slik at stoffskiftet kan økes opp og satt for hele dagen. Også, vil du bli piling på flere kalorier under lunsjtid hvis du hopper over frokosten.
  • Treningsprogram. Endre mosjon tidsplan. Hvis tidsplanen tillater det, kan du endre tidsplanen for å trene ca 3 til 4 ganger om dagen i 10 til 15 minutters intervaller. Gjør dette i stedet for å trene kontinuerlig i 30 minutter vil gjøre din metabolisme raskere. Hvis du ikke har tid til å gjøre egne øvelser i løpet av dagen, kan du gjøre en høy intensitet 30-minutters trening og fortsatt få fart på stoffskiftet.
  • Spise visse matvarer. En annen ting du kan gjøre for å øke stoffskiftet er å spise riktig type mat. Det er noen typer mat som du kan spise som er lav i kalorier og samtidig kan øke stoffskiftet. Noen av disse inkluderer brokkoli, asparges, salat og blomkål. Kontroller at du har disse i kjøleskapet og deretter har en visning for hvert måltid for dagen.
  • Drikke kaldt vann. Studier sier at å drikke en liter kaldt vann vil hjelpe til å øke stoffskiftet. For at stoffskiftet skal fungere skikkelig, må du mye vann. Dette vil også bidra til å skylle ut giftstoffer fra kroppen din og bidra til å holde deg hydrert siden du svetter mye når du trener.
  • Øk daglige aktiviteter. Du må holde kroppen aktiv hele dagen hvis du ønsker å øke din metabolic rate. Starter tidlig på morgenen. Gjøre noen strekk og gå hunden rundt i nabolaget. Dette betyr ikke at du må trene hele tiden. Du må bare holde kroppen i bevegelse for å opprettholde forbrenningen.
  • Grønn te. Grønn te er kjent for å hjelpe deg å kaste mer vekt. Gjør det til en vane å drikke grønn te hver dag, slik at du øker stoffskiftet og kvitte seg med flere kalorier.


Sørg for at du forblir sunn når du prøver å gå ned i vekt

Sørg for at du forblir sunn når du prøver å gå ned i vekt. Du må ha den rette balansen av mosjon og spise sunt slik at du kan ha den kroppen du ønsker. Når du blir eldre, kan du finne det vanskeligere å gå ned i vekt, men vet at det ikke er umulig å bli kvitt de overskytende pounds. Hvis du har disiplin og engasjement for å oppnå målet ditt, vil du nå det.