E2h

Hvordan du kan unngå babyen forstoppelse

Forstoppelse kan være svært ubehagelig for oss voksne

Forstoppelse kan være svært ubehagelig for oss voksne. Det kan gi oss en hard tid. Det kan være svært traumatisk, også. Kan du bare forestille deg hvordan en baby føler når han / hun blir forstoppet?

Studier viser at babyen forstoppelse kan forebygges. For en forelder å vite hva du skal gjøre når tider som disse oppstår, kan det være veldig trøstende å tenke at du hjelper barnet ditt føler deg komfortabel.

Hvordan du kan unngå babyen forstoppelse. Gi riktige fast føde.
Hvordan du kan unngå babyen forstoppelse. Gi riktige fast føde.

Her er noen av trinnene på hvordan du kan unngå barnet forstoppelse:

  1. Øv amming. Når barnet er breastfed, det gir oss den trøstende følelsen av at barnet ikke vil oppleve forstoppelse. Morsmelk etterlater for lite rester til enda føre til forstoppelse. Det er helt utnyttet av babyens voksende kroppen. Babyer som er matet med formler er mer utsatt for forstoppelse. Formler er vanskeligere å fordøye, og er ikke helt absorbert av barnets kropp i forhold til morsmelk. Alltid gjøre breastfeeding din nummer én alternativet når mate babyen.
  2. Gi riktige fast føde. Når babyen fyller solid fôring og du begynne å introdusere det til ham / henne, sørg for at du gir dem riktig mat å spise. Frukt, grønnsaker og fullkorn matvarer er ideelle. Unngå å gi dem junk food. De vil sikkert ha forstoppelse hvis du mate dem det.
  3. Gi nok væskeinntak. Mangel på væske inntak kan føre til forstoppelse selv til voksne. Gi deg babyen nok væske hver dag for å unngå at de får forstoppelse. Hvis det er mulig at du øker inntaket, gjør det.
  4. Hold babyen aktiv. Spill med babyen din og holde ham / henne aktiv. Flytt hans / hennes ben i en sykkel bevegelse til å forbedre og hjelpe sine avføring. En aktiv baby er mindre sannsynlig å bli forstoppet.
  5. Gi juice til din baby. Utvannet druesaft og sviske juice er mest anbefalt å unngå babyen forstoppelse. Gi dem med disse to ganger daglig, og de vil sikkert være fri for forstoppelse.
  6. Massere magen. Helst under bad tid, forsiktig massasje babyens mage. Start ved navlen, og forsiktig massasje utover i retning med klokken. Dette kan bidra til å øke mat bevegelse gjennom babyens tarmen.
  7. Gi varme bad. Ifølge noen medisinske fagfolk anbefaler å gi varme bad til babyer, spesielt når de opplever forstoppelse. Det hjelper slappe babyen og gjør avføring enklere for dem. Når du tørker opp, er en buk massasje en god oppfølging.
  8. Unngå dehydrering. Når været er varmere, gi babyen mer væske. Sørg for at du babyen er utvannet. Dehydrering kan føre til forstoppelse, også.

Babyer er så hjelpeløse at de bare kan gråte når de er i smerte

Babyer er så hjelpeløse at de bare kan gråte når de er i smerte. Som foreldre har vi alltid ønsker det beste for dem. La oss være klar over de mulige måter på hvordan å holde våre barn komfortabel og glad. Ved å kjenne disse få enkle trinn utenat, er du sikker på å få et smil fra barnet ditt hver dag. En fornøyd baby betyr en lykkelig mamma og pappa.