E2h

Hvordan du kan oppdage symptomene på diabetes

Insulin er det viktigste hormonet er ansvarlig for blodsukker eller blodsukker kan omdannes til energi. Dette er også nødvendig for å senke blodsukkeret ved inngåelse celler og tilfredsstille kroppens energi og vekst krav. Insulin er automatisk utgitt av bukspyttkjertelen hver gang du spiser. Siden nesten alt du spiser blir brutt ned til glukose, er insulin viktig å holde kroppen sunn og fungere normalt.

Men hvis bukspyttkjertelen ikke produserer insulin eller svært liten mengde som er produsert, er det ikke behandlet for å bli energi. Dette resulterer i en høy mengde av glukose i blodet. Denne tilstanden er medisinsk referert til som hyperglykemi, som er en viktigste tegn på diabetes. Diabetes rammer millioner av mennesker men mange er uvitende om at de har det. Manglende evne til å gjenkjenne sykdommen på et tidlig stadium vil forverre tilstanden din og til slutt føre til ytterligere komplikasjoner.

Hvordan vet du om du er diabetiker? Her er hvordan du kan oppdage uvanlige tegn og symptomer på diabetes.

  1. Du går til comfort-rom flere ganger, men føler meg utrolig tørst under prosessen. Du føler at du trenger å urinere hver så ofte. For mye glukose i blodet overwhelms nyrene fordi det ikke kan filtrere all overflødig glukose. Dette fyller opp blæren og rømming i urinen. Imidlertid glukose thickens i urin og dermed vil kroppen sende signaler til hjernen for å drikke vann for å flyte lett inn i nyre. Urinering ofte gjør du tror at du er dehydrert og dermed skaper en kontinuerlig syklus av drikke og urinere symptomer.
  2. Du opplever unormal vekttap. Observerbare vekttap kan være et tegn på diabetes. Dette er spesielt sant når du ikke har gjort noen endringer i matvaner. Når insulin ikke tillater glukose å komme inn i cellene, er energi ikke ble produsert. Uten energi, ser kroppen din instinktivt for en alternativ energikilde. Det skianlegg å bryte ned muskelvev og fett fører til betydelig vekttap.
  3. Du føler deg ekstremt svak og sliten uten å gjøre noe fysisk aktivitet. Cellenes evne til å produsere energi gjør kroppen svak og ute av stand til å svare på dagligdagse fysiske og psykiske krav.
  4. Nervesystemet er skadet hele tiden. Denne tilstanden er medisinsk kalt nevropati. Høyt blodsukker i kroppen i lengre perioder av gangen skader områder av nervesystemet. Nerveskader er vanligvis manifestert i fysiske attributter som opplever unormale sensasjoner, kribling eller brennende smerter i hender, ben og / eller føtter. Kutt og blåmerker oppstår vanligvis fordi huden ikke kunne skille endringer i trykk eller temperatur.

Andre observerbare symptomer inkluderer uskarpt syn

Hvordan du kan oppdage symptomene på diabetes. Du går til comfort-rom flere ganger.
Hvordan du kan oppdage symptomene på diabetes. Du går til comfort-rom flere ganger.

Andre observerbare symptomer inkluderer uskarpt syn, kutt og blåmerker som tar lenger tid å helbrede, erektil dysfunksjon (for menn over 50 år) og tørr og kløende hud. Hvis du opplever noen av disse symptomene, er det best å se en lege umiddelbart. Det er fortsatt ingen kjent kur for diabetes og den beste måten å behandle det er å ta symptomene for å unngå for rask forverring og komplikasjoner.