E2h

Hvordan du kan kreve kort sikt funksjonshemming

Hva om du hadde vært i en ulykke og legen hadde diagnostisert deg at du ikke vil være i stand til å vende tilbake til arbeid for en stund? Hva om du er den eneste tjene for familien din? Vel, det vil helt sikkert være et hardt slag. Hva vil skje nå til familien din? Selv om det vil bare være en måned eller to, likevel du visste at din familie vil lide økonomisk på grunn av manglende evne til å fungere. Det er der kort sikt funksjonshemming kommer til bildet.

En type forsikring, gir kortsiktig funksjonshemming er en del av lønnen til en ansatt for en bestemt tid dersom arbeidstaker ikke kan utføre arbeidsoppgaver for en tid på grunn av sykdom eller skade. Mulige årsaker for å hevde Kortsiktig funksjonshemming omfatter sykdommer, som diabetes, hjerteinfarkt og kreft, skader, ryggsmerter, og leddgikt.

Den kortsiktige funksjonshemming vil vanligvis starte fra dag én til 14 dager etter en ansatt gjennomgår en tilstand der han ikke kan arbeide lenger. Hvis dette skjer med deg, må du kreve dette kort sikt funksjonshemming, kan du finne disse trinnene nyttig.

Hvordan du kan kreve kort sikt funksjonshemming. Det er viktig å få en kortsiktig funksjonshemming kravskjema kommer fra en forsikring leverandøren.
Hvordan du kan kreve kort sikt funksjonshemming. Det er viktig å få en kortsiktig funksjonshemming kravskjema kommer fra en forsikring leverandøren.
  • Det er viktig å få en kortsiktig funksjonshemming kravskjema kommer fra en forsikring leverandøren. Det er mange selskaper som tilbyr denne typen forsikring som Hartford Life, Lincoln Financial Group, Unum, Aetna, Sun Life Financial og Met Life.
  • Pass på at du hadde gitt all nødvendig og nødvendig informasjon i skjemaet som du har. Gi detaljer om funksjonshemming, dens natur, fornuft og dato. Det er også viktig å inkludere den dagen din første fravær fra jobben din. Dessuten kan personlig informasjon som personnummer System nummer og kontaktinformasjon bli spurt om. Det er også mulig at du må oppgi ytterligere krav du arkivert for som arbeiderens kompensasjon.
  • Fyll ut arbeidsgiver informasjon. Etter å fylle ut din del i kravskjemaet, la din arbeidsgiver å sette annen nødvendig informasjon i form som det beløpet du tjener hver uke, det totale arbeidstid, stilling og beskrivelse og den siste dagen du hadde kommet til å fungere.
  • En lege må bekrefte at du virkelig lider av en sykdom og skade, og er en kortsiktig funksjonshemming. Spør en lege til å validere dine påstander. Legen bør indikere din diagnose og historie behandling. Det er også nødvendig for legen å foreta en undersøkelse om begrensningene vedrørende uførhet.
  • Etter å ha fullført all nødvendig informasjon i form, så vel som andre nødvendige papirer, kan du nå sende dem til ditt forsikringsselskap. Din leverandør kan be om medisinske journaler og om fullmakt til å foreta en revisjon om dem. Etter å ha erklært at du er i stand til kort sikt funksjonshemming, vil du nå motta en prosentandel av lønnen din for en periode mens de fortsatt deaktivert.

Det er svært viktig å alltid være forberedt

Det er svært viktig å alltid være forberedt. Du vet kanskje ikke hva som vil skje i morgen, eller de neste dagene. Sikkerhet for det som måtte skje, vil alltid sette dine bekymringer av og være i stand til å leve et trygt og bekymringsløst liv.