E2h

Hvordan du kan forbedre alt med vitamin D

Det er noen vitaminer som du kan ta som kan praktisk talt forbedre alt i kroppen din eller system. Folk tenker ofte at vitaminer bare handle for et bestemt formål, for eksempel, fungerer Vitamin C bare å øke immunsystem eller at vitamin A fungerer med det formål å opprettholde et godt syn og hud. Men det er et vitamin som kan gjøre nesten alle formål et vitamin kan noensinne gi. Vitamin D har fått gode anmeldelser fra studier og leger i det siste for å ha noen virkelig gode fordeler for helsen. Det kan trolig bli merket som den mest effektive vitamin. Du kan ta vitamin D daglig og forbedre på nesten alt.

  • Hvis du prøver å gå ned i vekt, og du trenger å ha noen supplement for å gi deg et løft, kan vitamin D gi kan være nyttig. Vitamin D kan faktisk bidra til å regulere appetitten og styrer din trang til å spise en fest. Dette er spesielt effektivt når sesongen er kaldere og kroppens fett innhold er noe stillestående i det kalde været. Inntak av vitamin D kan hjelpe kroppen din kontrollere kostholdet og dermed bistå din vektkontroll.
  • Hvis du føler deg litt deprimert eller noen ganger trenger du litt boost i humøret, ta vitamin D for å holde nivået av serotonin i et godt nivå som faktisk kan redusere depresjon. Regulerer humøret med vitamin D er viktig spesielt i stressende dager som får lastet med jobb eller skole arbeid.
  • Det har vært studier som beviser at tilstrekkelige mengder vitamin D i eldre kvinner kan redusere risikoen for hjertesykdommer. Dette er fordi Vitamin D forebygger kalsium fra å bygge opp i hjertets arterier og tilstopping dem. Vitamin D kan være effektive i å redusere risikoen for prostata, tarm, eggstokkreft og brystkreft også.
  • Hvis du er en kroppsbygger eller bare ha en aktiv livsstil, kan vitamin D hjelpe deg i å bygge og toning musklene dine. Det forhindrer osteoporose ved å holde kalsium nivåer normalt og bidrar til å bygge sterkere bein. Svakere bein gjør deg utsatt for brudd selv for bare en kort høst. Ved å bygge opp din vitamin D, kan bein tåler en mild traumer.
  • Foruten Vitamin C Vitamin D kan være gunstig for å øke og bygge et sterkere immunforsvar. Du vil gjengi kroppen din system i full forsvar mot forkjølelse og influensa.

Det mest naturlige kilde til vitamin D er sollys

Hvordan du kan forbedre alt med vitamin D. Hvis du prøver å gå ned i vekt.
Hvordan du kan forbedre alt med vitamin D. Hvis du prøver å gå ned i vekt.

Det mest naturlige kilde til vitamin D er sollys. Vær forsiktig så du ikke utsetter deg for de skadelige UV-stråler mellom 9am og 16:00 i løpet av dagen. I disse tider, kan solen være en potensiell årsak til hudkreft, så begrense eksponeringen til 10 til 15 minutter og til rett tid på dagen. Du kan ta vitamin D-tilskudd som kommer i kapsler eller tabletter, men du kan ta i matvarer som gir deg vitamin D i tillegg. Matvarer som er rike på vitamin D er fet fisk som laks og sardiner. Melk inneholder vitamin D i tillegg, men det har ikke nok innhold til å supplere deg for en hel dag. Du bør ta i mer melk siden det bare inneholder rundt 50 til 100 IE vitamin D og kroppen din trenger minst 1500 til 2000 IU per dag.