E2h

Hvordan du gjør en testicular selvtillit eksamen

Du tror kanskje de henger der for deg og din jente glede

Du tror kanskje de henger der for deg og din jente glede, men det er mer å testiklene enn du kanskje tror. Først av alt, de er vedlagt i pungen (løs hud som holder testiklene). De er koblet til andre seksuelt relaterte deler i en relativt enkel nettverk av rør som fører til åpningen av penis. Det er en velsmurt maskin der hver del av systemet tjener et formål. For eksempel testiklene henger å holde kjølig og øke fruktbarheten.

Hvordan du gjør en testicular selvtillit eksamen. Ta et bad å forberede.
Hvordan du gjør en testicular selvtillit eksamen. Ta et bad å forberede.

Selv godt oljet-maskiner bryte ned fra tid til annen. Som alt annet, testiklene må kontrolleres med jevne mellomrom. Det ville være bra å få det til en profesjonell for å sikre kvalitet kontroll, men dette kan være en merkelig situasjon for deg. Det kan være best å undersøke testiklene selv.

Det er mange grunner til å sjekke testiklene regelmessig

Det er mange grunner til å sjekke testiklene regelmessig. Dette kalles en testicular selvtillit eksamen. Dette er en selvbetjent undersøkelse for å fastslå uregelmessigheter i testiklene og avsløre seg selv som mulige tegn på kreft. Følg denne enkle guiden, og du kan lære å utføre en testicular eksamen på deg selv.

  1. Ta et bad å forberede. Få en fin varme bad før du begynner din eksamen. Det varme vannet skal mykne og løsne huden rundt testiklene. Hvis pungen er løs og avslappet, vil det gjøre det enklere for deg å finne de klumper og uregelmessigheter.
  2. Få et speil og stå der. Som ydmykende som det kan høres, er det første store skrittet for å utføre en testicular selvtillit eksamen. Se på testiklene og hvordan de henger der. Hente en stol og løfte beinet opp, vil dette gi deg en bedre oversikt over dine varer. Første du vil legge merke til er at den ene siden er lavere enn den andre. Dette er helt normalt. Hva du trenger å se etter er uregelmessig hevelse. Er en testicular betydelig større enn den andre siden? Hvis det er åpenbare forskjeller så det ville være best å be om profesjonell hjelp.
  3. Føler det ut. Hvis ingenting ser ut til å være feil, betyr det ikke at alt er klart. Problemet kan være dypere enn huden. Med begge hendene etter den andre, føler hver av testiklene. Se etter klumper, de kan være ert størrelse eller større. Klumper kan også være enten smertefri eller smertefull. Hvis de er smertefri, betyr det ikke at det er noe galt med. For å være sikker, gå til en lege og har noe utenom det vanlige sjekket.
  4. Gjenta hver måned. Hvis du er trygg en måned, betyr det ikke at du er sikret for fremtiden. Sjekk deg selv hver måned.

En selvstendig eksamen er en god måte å sikre at du fange testikkelkreft tidlig. Det kan være forskjellen mellom liv og død. Testikkelkreft er en morder, men hvis du fange det tidlig, har du en bedre sjanse til å slå den. Testikkelkreft kan også føre til amputasjon. Så husk at du må føle det å sørge for at du holder den.